Avsluttet skoleåret med revy, golf og padling

Kjøretøy-klassene og elevene i SSR har hatt avslutningsturer. 3STB laget revy.

Salg, service og reiseliv på besøk til lokal reiselivsbedrift

Begge klassene på Salg, service og reiseliv ble invitert til Aurskog Golfklubb nå på slutten av skoleåret.

En elev på Vg2 hadde yrkespraksis ved golfklubben, som resulterte i besøk med opplæring, veiledning og informasjon om golfklubben. Daglig leder Tore Hübenthal og hans medhjelper, Roger stilte opp og instruerte oss både med putting på green og slag på driving rangen. For de fleste var golf en ny bekjentskap og alle kjente på mestringsfølelsen i løpet av dagen. Blide fjes som skinte i kapp med sola.

Vi takker Aurskog Golfklubb for flott opplegg og en hyggelig dag på slutten av skoleåret.

 

Vg2 kjøretøy på tur til Hvalstjern

Fredag 18.06 var begge kjøretøyklassene en tur til Hvalstjern i Fet. Her fikk elevene anledning til å teste ut kanoer og kajakker. Ikke alle klarte å holde seg flytende hele tiden, men de hadde det moro.

En av elevene bor rett i nærheten av Hvalstjern og han kom med en to-hjuling fra ca. 1950. Den vakte stor interesse blant elevene. Elevene hadde samlet tomflasker gjennom skoleåret og noen av pengene gikk til innkjøp av grillmat og drikke. Vi ønsker elevene som skal ut i lærebedrift lykke til!

 

Avsluttet skolegangen med å lage revy på Bjørkelangen vgs!

Avgangsklassen 3STB har brukt de siste ukene av skolegangen på BVS til å lage revy! Den ble spilt i auditoriet med live sending til klasserom rundt på skolen sist fredag. Med popcorn og drikke i glass med stett ble lærerne invitert til å se på. De måtte også finne seg i å bli parodiert - noe som jo er en ære.

Elektro-klassene grillet og koste seg utenfor elektro-bygget sitt, med lærer Yngve som grillmester.

Lærer Yngve var grillmester på elektro-klassenes avslutning. BVS  

Til toppen