Elevrådsstyret deltok på lederutviklingsprogram

Det ble et meget vellykket seminar for elevrådsstyrene ved Bjørkelangen vgs og Skedsmo vgs.

Vellykket lederutviklingsprogram for vårt elevrådsstyre. BVS    

Seminaret er et lederutviklingsprogram for elevrådsstyret ved Skedsmo og Bjørkelangen videregående skole, som i lang tid har samarbeidet om elevrådsarbeid.

Seminaret ble holdt på Skedsmo videregående skole, hvor hovedforedragsholder var gründer Kristin Over-Rein. Hun snakket om hvordan man kan starte eget firma, hvis man i forkant har en god forretningsidé. Hun eier nå et ganske stort selskap som heter "Boldbooks", og har flere ansatte. Det var som et "eventyr" og høre hvordan hun startet fra scratch og bygget opp firmaet til en suksess.

Dessuten hadde våre to rektorer, henholdsvis fra Skedsmo vgs og Bjørkelangen vgs, et fint innlegg: "Veien til å bli skoleleder". Til slutt var det innspill fra lærer Mona Lamo fra Skedsmo vgs. Hun snakket om "Å være lærer er også å være leder". Hun skapte god diskusjon i etterkant, og hun brukte sitt skuespillertalent til å vekke interessen.

Hilsen elevrådsstyret og avdelingsleder Sylvia Bruer Hoff.

Vellykket lederutviklingsprogram for elevrådsstyrene ved Bjørkelangen vgs og Skedsmo vgs, og dette er gruppa fra Skedsmo. BVS   

Til toppen