Fagskolens dagskonferanse slo an

Torsdag 2. mars arrangerte Fagskolen i Viken, campus Bjørkelangen, dagskonferanse for alle som er interesserte i Fagskolen sitt tilbud.

Paneldeltakere og to forelesere. - Klikk for stort bildeGuro Granerud og June Enger takker studentene som deltok i panelet: Nora Karoliina Nurmi, Bernadette Wairimu Njau, Martha-Elisabeth Halvorsrud Arnesen, Paul Hardy og Stine Vangen. BVS

Kommunene i området var spesielt invitert. Fagskolen i Viken ble presentert, og det ble gitt faglige innslag om ABCDE fra studiet observasjons- og vurderingskompetanse. Erfaringer fra de andre studiene ble også presentert; studiet demens og alderspsykiatri, utfordrende atferd fra studiet målrettet miljøarbeid og kommunikasjon og relasjon fra studiet veiledning av lærlinger for instruktører og faglige ledere i bedrift. Stemningen var god og folk var engasjerte, kan Guro Granerud fra Fagskolen slå fast.

Til slutt ble det avholdt et panel med nåværende og tidligere studenter fra Fagskolen i Viken som fortalte om studenthverdagen og utbyttet av studiene. 

 

Lærer Ragnhild Holmedahl - Klikk for stort bildeLærer Ragnhild Holmedahl under sin forelesning. BVS


 

Til toppen