Påmelding til Sommercampen

Vi arrangerer Sommercamp på BVS 8. til 10. august. Alle som skal starte i Vg1, Vg2 og Vg3 kan delta. Meld deg på nå!

Fra 8. - 10. august arrangerer BVS Sommercamp for elever som skal starte i Vg1, Vg2 og Vg3. BVS   

Sommercampen er et tilbud til elever i videregående opplæring. Sommercampen er tre meningsfulle, trygge og trivelige dager med sosiale aktiviteter og noe faglig påfyll etter deltakernes behov.

For elever som skal starte på videregående, vil sommercampen være en god start på livet som elev ved Bjørkelangen vgs, og du får muligheten til å bli kjent med skolen og noen av elever og ansatte.

Vi organiserer ulike aktiviteter etter ønske fra deltakerne (velges ved påmelding), og du kan velge mellom blant annet gaming, brettspill, matlaging, sang og musikk, mekking, uteaktiviteter, bading i Bjørkebadet, programmering, fotografering, førstehjelpskurs og ulike læringsverksteder.

Deltakelse, lunsj hver dag og aktiviteter er gratis! Det varer fra klokka 9 til 15 hver dag.

Viken tilbyr flyktningungdommer i alderen 16–19 år å delta på sommerskolen sammen med norske ungdommer i samme alder. Det vil bli gitt støtte til digitale verktøy og eventuelt tolk, etter behov. På Bjørkelangen vgs gis dette tilbudet følgende fem dager i august: 4.8, 5.8, 8.8, 9.8 og 10.8.

Deltakelse på sommerskolen er gratis. Meld deg på nå!

Klikk her for påmelding

Lenke hvis det er problemer med knappen:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=1N1QPaEAt0qXiN7PFKhyj7T6uIfEQl5Ns8IFo_FKW6pUQ1ZVVDcyMzM4RTZYV0JTNTJXOUZST1BUUy4u

Til toppen