Gode samarbeidsarenaer er viktig for skolen og næringslivet

Det var flott å endelig kunne invitere til partnerskapslunsj på BVS igjen!

Deltakere på partnerskapslunsjen på BVS. - Klikk for stort bildeVellykket partnerskapslunsj mellom lokalt næringsliv og BVS. Trine Borg-Heggedal / BVS

Et knippe lokale bedrifter var invitert til faglig og sosialt samvær på partnerskapslunsj denne uka. Aurskog Høland kommune (ved næringsutvikler og kommunalsjef), Renor, Normeka, Felleskjøpet, Møller Romerike, Høland og Setskog Sparebank, Norli, Bertel O. Steen, Toyota Romerike, Aksell, Høland og Setskog elverk og WePe møtte til en fin arena for videre samarbeid.

- Vi har et gjensidig behov for hverandre - næringslivet i og rundt Bjørkelangen og vi her på Bjørkelangen vgs. Det sier ansvarlig for partnerskapsavtalene ved BVS, Evy Hoff-Olsen. - Vi skal nå tegne nye partnerskapsavtaler, tilpasset hver enkelt partnerskapsbedrift, med sikte på et godt samarbeid neste fem år.

Halvor Børresen i Aksell (tidl. 07 Media) holdt et godt framlegg om samfunnets endring og nødvendigheten for næringslivet til å henge med i tiden. Det gjenspeiler også godt hvordan skolen arbeider for å kunne tilpasse seg morgendagens behov i næringslivet. Skolen takker for en god og hyggelig formiddag og ser fram til videre samarbeid!

Rektor Olav Wennemo fortalte om skolen og skolens satsingsområder nå og framover. Avdelingsleder for teknologi- og industrifag Evy Hoff-Olsen snakket om at "It takes a village to raise a child", og hvordan næringslivet kan møte disse unge menneskene med sine drømmer, håp og framtidsplaner på en best mulig måte.

Deltakere på partnerskapslunsjen på BVS. - Klikk for stort bildeVellykket partnerskapslunsj mellom lokale bedrifter og BVS. Trine Borg-Heggedal / BVS