Konkurrerer i fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter

Livsglede UB konkurrerer denne uka om å bli beste ungdomsbedrift i en rekke kategorier. Mesterskapet arrangeres digitalt.

Ungdomsbedriften Livsglede UB består av elevene fra helse- og oppvekstfag. I uke 11 arrangeres digitalt fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter i Viken. Det skal konkurreres om totalt 14 priser, og det er påmeldt i alt 284 ungdomsbedrifter fra Viken fylke.

Her kan du se presentasjonen av Livsglede UB:


Les mer om fylkesmesterskapet på Ungt entreprenørskap og se resultater når kåringene er gjort her på websiden til Ungt entreprenørskap.
 

Klikk for stort bildeNoen av de som er med i ungdomsbedriften Livsglede UB. Livsglede UB  Livsglede UB har satset stort og meldt seg på i 12 av kategoriene i fylkesmesterskapet. Den gledelige nyheten er at de er vurdert til finaleplass i alle disse. Det skal gjennom uke 11 arrangeres intervjuer. Juryen vil på bakgrunn av dette, samt innsendt dokumentasjon, stemme frem vinnere for hver pris. Vinnere kåres i en direktesendt finalesending 24. mars.

 

Livsglede UB er en bedrift som organiserer aktiviteter, skal spre glede og gi gode opplevelser til personer i alle aldre. Bedriften har stort fokus på livsmestring, psykisk, fysisk og sosial helse. De har arrangementer som digital fritidsklubb for ungdom, har aktiviteter for eldre, kan være besøksvenn og gjør andre ting for og i lokalsamfunnet.

Klikk for stort bildeFør jul ga ungdomsbedriften bort bokser med kaker til Frivillighetssentralen. Livsglede UB  

Til toppen