Livsmestringsuka er i gang

Denne uka skal skolen ha temaet "Livsmestring" på timeplanen.

Mandag markerer skolen Verdensdagen for psykisk helse, som i år var søndag 10. oktober. Bjørkelangen videregående skole har tradisjon for å markere denne dagen og samarbeider med helsesykepleier ved skolen, Jane Soley Nadden, om planlegging og gjennomføring.

Elevrådsstyret, elevtjenesten og ledelsen ved skolen var til stede ute om morgenen da elevene kom på skolen i dag. De tok imot elevene med gode smil og frukt. Hele denne uka er altså viet temaet "Livsmestring", med mange spennende innslag og aktiviteter.

Hele uka fram til torsdag er det aktiviteter i hallen, som bordtennis og ballspill.  Biblioteket serverer varm drikke hver dag, og ønsker alle elever velkommen. Der er det også en bokutstilling og mulighet for å delta i konkurransen 6-ordsnovellen, altså å skrive en historie med seks ord. Det foregår hele uka en fotokonkurranse, hvor vinnerbildene blir trykket opp i stort format og skal bidra til utsmykking av skolen. I kantina blir det musikk, og det er i anledning skolens 50-årsjubileum fredag utstilling laget av elevene på Vg2 interiør og eksponeringsdesign.    

I midttimen tirsdag, onsdag og torsdag er det åpne foredrag knyttet til temaene folkehelse og livsmestring i aulaen. Vi får besøk av blant annet politiet, utekontaktene, Malin Basnes fra "Kom i form", psykolog og sykepleier. Fredag blir det som nevnt stor feiring av skolens 50-årsjubileum, med elever, ansatte og inviterte gjester til en forestilling med musikk, bokbad og bidrag fra lærere og elever for å feire at Bjørkelangen videregående skole åpnet for 50 år siden. I den anledning arrangerer elevrådet i samarbeid med skolen temadagen: Pent antrekk.

Til toppen