Aktuelt

Åpning av nye Bleiker videregående skole

Fredag 9. september blir det offisiell åpning av nye Bleiker videregående skole. I etterkant av åpningen av skolen vil det også være åpning av Risenga idrettspark og mulighet til å besøke den nye idrettshallen Leikvoll C. Publikum er velkommen til å delta på åpningen. 

Kl 1300 til 1340 vil rektor Per Erik Skjelbred, sammen med elevrådet, fylkesråd Heidi Westbye Nyhus, eiendomsdirektør Tom Kristian Hansen og ordfører Lene Conradi stå for den offisielle åpningen av skolen i Store Auditorium i F-blokka. Denne seansen vil bli streamet av klasse 2MPA, medieproduksjon, og gjort tilgjengelig via skolens hjemmeside. Etter talene blir det omvisning på skolens utearealer, samt de nye og rehabiliterte lokaler. 

I forbindelse med åpningen av Risenga idrettsprak vil det også bli arrangert konsert med Trang Fødsel og William fra MGP Jr, samt ishockeykamp med Frisk Asker vs Vålerenga - og servering av kaker til alle. Her vil også ordfører, fylkesråd og idrettspresidenten være tilstede. Dette skjer på og ved Varner Arena. Parkering skjer i parkeringskjelleren til Varner Arena. Nybyggene er et samarbeid mellom Asker kommune og Viken fylkeskommune. 

1430 til 1530 Kunstgressbane - fotball og aktivitet

1500 til 1600 Leikvoll C - idrettsaktivitet og oppvisning

1500 til 1700 Bleiker videregående skole åpen for alle

1600 til 1700 Varner Arena - aktivitet på is

1700 til 1715 Torget Varner Arena - åpning med ordfører, fylkesordfører og idrettspresident. Kake.

1715 til 1830 Konsert med Trang Fødsel og William fra MGP Jr

1900 til 2100 Hockeykamp - Frisk Asker vs Vålerenga (billetter må kjøpes)

Innovasjonscamp

Tirsdag 27. september arrangeres det innovasjonscamp på Bleiker for 10. gang. 330 elever fra alle VG1-klassene, samt ungdomsbedrifter deltar på innovasjonscampen som gjennomføres i samarbeid med Ungt Entreprenørskap. 

Frida Ånnevik kom til Bleiker

Frida Ånnevik kom til Bleiker videregående skole i regi av Den Kulturelle skolesekken torsdag 22. september. 

Åpning av nye Bleiker videregående skole

Fredag 9. september var den offisielle åpning av nye Bleiker videregående skole. Åpningen ble streamet, live, og opptaket på Youtube finner du her. Klasse 2MPA (medieproduksjon) stod teknisk ansvarlige for sendingen.

Kick-off for ungdomsbedrifter

  Elevene som skal jobbe med ungdomsbedrift i år har denne uken deltatt på et stort kick-off i regi av Ungt Entreprenørskap Viken.

11 ulike yrkesvalg for HO-elever

Elevene på HO VG1 kan etter endt skolegang utdanne seg til 11 forskjellige yrker. Mange av disse yrkene er nye og ukjente for elevene. HO organisert derfor en fagdag med flere yrkesutøvere som kom og presenterte sine yrker og arbeidshverdager. 

Informasjonsmøte til foresatte

Bleiker videregående skole inviterer foresatte til informasjonsmøte onsdag 14. september og torsdag 15. september i det store auditoriet i F-bygget (det nye bygget på området).

IT-bedrifter til Bleiker for å kapre IT-elever

Elever fra informasjonsteknologi VG2 er attraktive som praksiselever. I disse dager kommer blant annet Telenor og har speed-intervjuer med elever  for å sikre seg gode praksiskandidater. 

Ungdom skal ikke komme til stengt dør

Elever, lærlinger og de som står uten skoleplass i Viken kan få tilgang til råd og hjelp gjennom appen Elevtjenesten.  

Last ned siste versjon av Visma InSchool-appen

Feilen som førte til at elever måtte logge seg på hver gang de skulle bruke Visma InSchool-appen er nå rettet.

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Til toppen