Aktuelt

Visma InSchool er stengt fra 15. desember til 2. januar

Du kan ikke logge inn på Visma InSchool fra 15.12.2023 kl. 16:00 til 02.01.2024 kl. 00:00. Det gjelder deg som er elev, student, privatist, foresatt til elev under 18 år eller kontaktperson.

Regjeringen retter fokus på statlige lærebedrifter

Fredag 1. desember arrangerte Kommunal- og distriktsdepartementet en lærebedriftkonferanse for statlige virksomheter. Konferansen rettet et blikk på lærlinger, spesielt innen medieteknikk-faget, og viste til Arkivverket, hvor en tidligere Bleiker-elev, nå jobber som medieteknikk-lærling. 

BUA lagde julebord for TO-foreldre og praksisveiledere

Onsdag 29. november arrangerte BUA og HSTA julebord for TO-foreldre og praksisveiledere. På menyen sto kyllinggryte med potetstappe og karamellpudding og kromkaker til dessert.   

Bleikerjentene vant skole-NM i Volleyball!

Onsdag 22. november arrangerte Bleiker vgs skole-NM i volleyball i samarbeid med Norges volleyballforbund.  Jentelaget til Bleiker gikk av med seieren!

Elevundersøkelsen 2023

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Det er obligatorisk å gjennomføre Elevundersøkelsen for 7. trinn, 10. trinn og vg1 i høstsemesteret. Skolene kan også velge om de vil gjennomføre på flere trinn, og kan invitere elever fra 5. trinn til og med vg3. Her på Bleiker videregående skole vil undersøkelsen bli gjennomført i løpet av uke 46, 47 og 48.

Ungdomsskole-elever på praksisbesøk under Halloween-feiring

Det var skremmende god stemning og masse liv da elevrådet på Bleiker arrangerte Halloween-feiring samtidig som elever fra ungdomsskoler var på praksisbesøk. 

Slik blir du bedre forberedt på krise

Tema for årets utgave av Egenberedskapsuka er ØVE. Alle innbyggere oppfordres til å øve og ta nødvendige grep for å styrke egenberedskapen.

OD-dag torsdag 2. november

Elevrådet på Bleiker vgs har valgt å støtte Operasjons Dagsverks solidaritetsprosjekt i år! Støtten går til Colombia, «Sammen for en skuddsikker framtid».

Til topps i Aftenpostens skrivekonkurranse!

Vi gratulerer MK-elevene Olivija Bucelyte og Solveig Fossum Stene med 1. og 3.plass i Aftenpostens skrivekonkurranse for ungdom! 

Innovasjonscamp på Bleiker 2023

Årets innovasjonscamp gikk av stabelen denne uken, og over 300 elever har jobbet hardt i to dager for å komme opp med nyskapende ideer om hvordan vi kan redde Oslofjorden.