Aktuelt

Åpning av nye Bleiker videregående skole

Fredag 9. september blir det offisiell åpning av nye Bleiker videregående skole. I etterkant av åpningen av skolen vil det også være åpning av Risenga idrettspark og mulighet til å besøke den nye idrettshallen Leikvoll C. Publikum er velkommen til å delta på åpningen. 

Kl 1300 til 1340 vil rektor Per Erik Skjelbred, sammen med elevrådet, fylkesråd Heidi Westbye Nyhus, eiendomsdirektør Tom Kristian Hansen og ordfører Lene Conradi stå for den offisielle åpningen av skolen i Store Auditorium i F-blokka. Denne seansen vil bli streamet av klasse 2MPA, medieproduksjon, og gjort tilgjengelig via skolens hjemmeside. Etter talene blir det omvisning på skolens utearealer, samt de nye og rehabiliterte lokaler. 

I forbindelse med åpningen av Risenga idrettsprak vil det også bli arrangert konsert med Trang Fødsel og William fra MGP Jr, samt ishockeykamp med Frisk Asker vs Vålerenga - og servering av kaker til alle. Her vil også ordfører, fylkesråd og idrettspresidenten være tilstede. Dette skjer på og ved Varner Arena. Parkering skjer i parkeringskjelleren til Varner Arena. Nybyggene er et samarbeid mellom Asker kommune og Viken fylkeskommune. 

1430 til 1530 Kunstgressbane - fotball og aktivitet

1500 til 1600 Leikvoll C - idrettsaktivitet og oppvisning

1500 til 1700 Bleiker videregående skole åpen for alle

1600 til 1700 Varner Arena - aktivitet på is

1700 til 1715 Torget Varner Arena - åpning med ordfører, fylkesordfører og idrettspresident. Kake.

1715 til 1830 Konsert med Trang Fødsel og William fra MGP Jr

1900 til 2100 Hockeykamp - Frisk Asker vs Vålerenga (billetter må kjøpes)

HO arrangerte julefest for TO-elever

Elever i VG1 Helse og oppvekst gjennomførte siste uka i november en julefest for elevene på tilrettelagt opplæring. Tema for julefesten var omsorg, service, aktivitetsplanlegging og relasjonsbygging. 

Toppidrett for yrkesfag

Skoleåret 2023/2024 blir det mulighet å kombinere yrkesfag med toppidrett på Bleiker videregående skole. Det betyr at du kan ta en yrkesfaglig utdanning og kombinere med din idrettssatsing.

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Bleikerelever med i Propelljakten

Propelljakten 2022 i Asker og Bærum gikk av stabelen 8. november på Sandvika Folkebad. 13 ungdomsbedrifter fra Bleiker deltok i konkurransen, og 2 av disse vant Propellen i sin pulje. Propelljakten er en pitchekonkurranse der elevene kappes om å presentere den beste forretningsidèen foran en ekstern jury med representanter fra næringslivet.

Elevundersøkelsen

Elevundersøkelsen blir gjennomført i disse dager. Det er en årlig undersøkelse som gjennomføres i hele landet hver høst. Den handler om elevenes trivsel og læringsmiljø på skolen.

Bleikerelever produserte BlimE-dansen!

I september produserte 2MPA BlimE-dansen med elever fra NTG-U Asker. Vi gratulerer 2MPA med at deres videoproduksjon er trukket ut til å representere NRG-U Asker.

Ny wifi-pålogging for elever fra torsdag

Når du som er elev kommer på skolen torsdag 3. november, kan det hende at du må logge deg på det trådløse nettverket Viken-fylke på en ny måte.

Klarer du deg uten strøm i flere dager?

Har du alt du trenger for å klare deg selv i minst tre døgn hvis vann og strøm plutselig blir borte? Denne uken starter en landsdekkende kampanje om egenberedskap.

2MPA dekorerte Asker kulturhus

I forbindelse med Barnas verdensdag har klasse 2MPA laget utsmykning på Asker kulturhus. Fokus var å lage levende illustrasjoner som kan glede barna som går forbi.

300 elever deltok på innovasjonscamp

Årets innovasjonscamp gikk av stabelen 27. september og ble gjennomført i samarbeid med Ungt Entreprenørskap, Asker kommune og representanter fra lokalt næringsliv.

Til toppen