Aktuelt

Norgesmester i Rubiks Clock

Vi gratulerer vår elev Anders G. Barhaugen, som ble norgesmester i Rubiks Clock, søndag 14.11.21. Mesterskapet ble holdt i Lillestrøm, der 115 deltagere fra sju land hadde funnet veien.

Elevundersøkelsen 2021

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, skoleeier Viken og staten for å gjøre skolen bedre. På Bleiker videregående skole gjennomfører vi elevundersøkelsen fra 8. november 2021. 

Lærling i Toulouse, Frankrike høsten 2021

Vår kontorlærling, Marie, skriver om utplassering i Frankrike.

Videregående skole og korona: Unntak fra fraværsreglene

På grunn av koronasmittesituasjonen skal helserelatert fravær ikke gjøre utslag på fraværsgrensen ut skoleåret 2021–2022. Skolene skal sørge for at slikt fravær ikke føres på vitnemål og kompetansebevis.

Kreative ungdomsbedrifter på Bleiker viste seg fram

Verdipant UB, Et Godt Liv UB og StoreDiving UB fra Bleiker vant hver sin propell på 500 kr. Propellen er ment som en motivasjonsfaktor for videre jobbing med ungdomsbedriften. Verdipant UB | Fotograf: Ayse Kristoffersen

Data Detox: Du bestemmer – også på nett

Vet du at chatbobler, bitmojier og autoplay er der for at du ikke skal få lagt fra deg mobilen?

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Informasjonsmøter for foresatte

Bleiker videregående skole inviterer foresatte til møte onsdag 15. september og torsdag 16. september.

Massetesting av elever på vg1 og vg2 er avsluttet

Kommuneoverlegen i Asker har besluttet å avslutte massetesting av elever på Bleiker vgs fra og med 8. september, fordi det er lite smitte blant elevene.

Smittesituasjon

Angående nærkontakter og hurtigtesting: Om du er definert som nærkontakt på skolen vil du få tilbud om hurtigtest på skolen. Om du er definert som nærkontakt utenfor skolen ta kontakt med testsenter i egen kommune. Ved spørsmål om karanteneregler ta kontakt med kommunens smittesporingsteam. Vi oppfordrer forøvrig alle berørte til å finne informasjon på kommunens eller helsedirektoratets hjemmesider.  Helsedirektoratet Asker kommune Bærum kommune Instruksjonsvideo til selvtest

Til toppen