Til nye elever: Husk å aktivere din Viken-bruker

Bruk brukernavn og aktiveringskode du har fått på SMS. Se hvordan du aktiverer Viken-brukeren din.

Aktuelt

Vil du på festival i sommer? Last ned Bizzy-appen for rabatterte billetter! 

Eventappen Bizzy har rabatter på festivaler i hele Viken for deg mellom 18 og 21 år!    

Informasjonsmøte om russefeiring for foresatte

Ombudet for barn og unge i Viken arrangerer tirsdag 26. april kl 1900 et digitalt informasjonsmøte for foresatte til ungdom på 10.trinn, vg1 og vg2 i hele Viken. Temaet er hvordan vi kan bidra til en positiv feiring av ferdig skolegang.

Pallplassering til Bleiker i Fylkesmesterskapet

Alle ungdomsbedriftene på Bleiker var til stede på årets premieutdeling for Fylkesmesterskapet i Viken. Bleiker fikk 2. plass i en av konkurransene, og var nominert i to andre konkurranser.

Asker kommune samlet avgangselever

Asker kommune samlet alle avgangselever fra både Bleiker, Asker og Nesbru videregående skole til en motivasjonssamling i anledning russefeiring. Samlingen ble gjennomført i Askers nye idrettshall, Leikvollhallen. 

Besøk fra idrettsfag

Denne uka hadde vi besøk fra idrettsfag på Asker videregående skole. 

Flyktninger til Viken

Bleiker videregående skole kommer trolig til å få elever fra Ukraina som flyktninger inn i klassene våre, når kommunene begynner å ta i mot flyktningene. Mer informasjon kommer når det blir aktuelt for vår skole.

Streaming på timeplanen

Streaming står på timeplanen for VG1-elever på informasjonsteknologi og medieproduksjon (IM). Det er høyt tempo i studio og mange ting som skal klaffe.

Ungdata-undersøkelse

Hvert år blir skoleelever over hele landet i alderen 10 til 19 år invitert til å være med i spørreundersøkelsen Ungdata. Undersøkelsen er frivillig og handler om hvordan barn og unge har det på ulike områder, og hva de driver med i fritiden.

Ny idrettshall klar til bruk

Fotograf: Harald Backer Solberg Den nye idrettshallen, Leikvoll C, er klar til bruk for høstens elevkull her på Bleiker videregående skole. Avdelingsleder for idrett, Bjørn Harald Garfjell, tok med personalet på en liten rundtur. 

Gutta snakker om følelser på NRK, Supernytt

EtGodtLiv UB fra 2MPA på Bleiker vgs ble intervjuet av Supernytt på NRK. Ungdomsbedriften har som mål øke oppmerksomheten rundt gutters mentale helse. 

Til toppen