Aktuelt

Lærling i Toulouse, Frankrike høsten 2021

Vår kontorlærling, Marie, skriver om utplassering i Frankrike.

Videregående skole og korona: Unntak fra fraværsreglene

På grunn av koronasmittesituasjonen skal helserelatert fravær ikke gjøre utslag på fraværsgrensen ut skoleåret 2021–2022. Skolene skal sørge for at slikt fravær ikke føres på vitnemål og kompetansebevis.

Kreative ungdomsbedrifter på Bleiker viste seg fram

Verdipant UB, Et Godt Liv UB og StoreDiving UB fra Bleiker vant hver sin propell på 500 kr. Propellen er ment som en motivasjonsfaktor for videre jobbing med ungdomsbedriften. Verdipant UB | Fotograf: Ayse Kristoffersen

Data Detox: Du bestemmer – også på nett

Vet du at chatbobler, bitmojier og autoplay er der for at du ikke skal få lagt fra deg mobilen?

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Informasjonsmøter for foresatte

Bleiker videregående skole inviterer foresatte til møte onsdag 15. september og torsdag 16. september.

Massetesting av elever på vg1 og vg2 er avsluttet

Kommuneoverlegen i Asker har besluttet å avslutte massetesting av elever på Bleiker vgs fra og med 8. september, fordi det er lite smitte blant elevene.

Smittesituasjon

Angående nærkontakter og hurtigtesting: Om du er definert som nærkontakt på skolen vil du få tilbud om hurtigtest på skolen. Om du er definert som nærkontakt utenfor skolen ta kontakt med testsenter i egen kommune. Ved spørsmål om karanteneregler ta kontakt med kommunens smittesporingsteam. Vi oppfordrer forøvrig alle berørte til å finne informasjon på kommunens eller helsedirektoratets hjemmesider.  Helsedirektoratet Asker kommune Bærum kommune Instruksjonsvideo til selvtest

Vaksinering av elever født i 2004 og 2005

Asker kommune tilbyr andre dose for elever som er født 2004 og 2005 mandag 6. desember . Elevene følges klassevis til og fra skolen med lærer.

Disse vant kunstkonkurranse

Av 160 søknader ble fem kunstnere invitert videre til en lukket konkurranse for kunstnerisk utsmykning ved Bleiker videregående skole. Camilla Steinum og Yngvild Rolland vant konkurransen med hvert sitt verk.    

Til toppen