Aktuelt

Til elever, foreldre og ansatte på Bleiker vgs

Vi ønsker med dette å informere om at en elev på 2.trinn har testet positivt for Covid-19. 7 elever og 2 ansatte på 2. trinn, som har vært i nærkontakt med den smittede settes i hjemmekarantene av kommuneoverlegen i Asker. Karantenen gjelder fra mandag 14.12 og til og med fredag 18.12. Kommuneoverlegen vurderer at alle andre elever kan møte på skolen som normalt.   Her finner dere mer informasjon om karantenereglene.  

Digitalt julemarked på TO

TO-avdelingen på Bleiker etablerer hvert år en egen ungdomsbedrift og i år heter den Grønn Kraft UB. Vanligvis produserer alle TO-klassene varer som selges på julemarkedet som blir arrangert her på skolen. Men i år blir det annerledes. 

Digitalt besøk fra UIO

I valgfritt programfag sosiologi på VG3 har elevene hatt digitalt besøk av masterstudenter fra Institutt for sosialantropologi ved Universitetet i Oslo (UiO). Tema var etnisitet og kultur.

Lys i mørke

Tusen takk til entreprenør JI Bygg som lyser opp en mørk og annerledes desember med lyshjerte på C blokka.

Nytt smittetilfelle på Bleiker vgs

En elev på VG1 har testet positivt for Covid-19. Tre ansatte og 19 elever som har vært i nærkontakt med den smittede på Bleiker videregående skole settes i hjemmekarantene av kommuneoverlegen i Asker. Karantenen gjelder fra mandag 07.12.20 og til og med lørdag 12.12.20. Eleven har ikke hatt nærkontakt med andre elever på skolen. Kommuneoverlegen vurderer at alle andre elever kan møte på skolen som normalt.

Til elever, foreldre og ansatte på Bleiker VGS

Vi ønsker med dette å informere om at en ansatt på trinnet har testet positivt for Covid-19. Som en følge av det er 6 elever og 4 ansatte på 1. trinn som har vært i nærkontakt med den smittede på Bleiker videregående skole blitt satt i hjemmekarantene av kommuneoverlegen i Asker. Karantenen gjelder fra onsdag 02.12.20 og til og med lørdag 12.12.20. Den ansatte har ikke hatt nærkontakt med andre elever på skolen.

Til elever, foreldre og ansatte på Bleiker VGS

Vi ønsker med dette å informere om at 21 elever og 6 ansatte på 1. og 2. trinn som har vært i nærkontakt med to smittete elever på Bleiker videregående skole settes i hjemmekarantene av kommuneoverlegen i Asker. Karantenen gjelder fra onsdag 2. desember med varierende lengde til og med mandag 7. desember.

Endring av skoleruten for Bleiker videregående skole

Da videregående skoler i Asker kommune fortsatt er på rødt nivå, så velger vi å endre på skoleruten til Bleiker videregående skole for inneværende skoleår. På rødt nivå er bare halve klassen inne hver dag, derfor ønsker vi å endre siste skoleuken før jul.

Nytt smittetilfelle på Bleiker vgs

Vi ønsker med dette å informere om at 6 elever og 7 ansatte på 1. trinn som har vært i nærkontakt med den smittet elev på Bleiker videregående skole settes i hjemmekarantene av kommuneoverlegen i Asker. Karantenen gjelder fra mandag 30.11.20 med varierende lengde til og med mandag 7. desember. En elev på trinnet har testet positivt for Covid-19. Eleven har ikke hatt nærkontakt med andre elever på skolen. Kommuneoverlegen vurderer at alle andre elever kan møte på skolen som normalt. 

Rødt nivå uke 49 og 50

  Kommuneoverlegen i Asker har vurdert smittesituasjonen til at videregående skole fortsetter på rødt nivå i 14 dager til. Ny vurdering vil bli foretatt 7. desember av kommuneoverlegen.

Til toppen