Aktuelt

Husk å søke om stipend og lån

Frist 15. mars

Første dag med gratis skolemåltid!

Bleiker er nå del av et prøveprosjekt i Viken med gratis skolemåltid. I dag tidlig hadde vi første servering.  

Første servering i Gratis skolemåltid onsdag 10.mars

Skolen er nå klar til å starte servering av gratis skolemåltid, og vi gleder oss til å prøve ulike løsninger og retter på menyen.  

2AUA på bedriftsbesøk hos Asker Panorama. 

Onsdag 10. februar tilbrakte en av våre automasjonsklasser hele dagen hos en av våre lokale samarbeidspartnere - Asker Panorama.     

PDF fra møte MK fra Nesbru til Bleiker

  MK_fra_Nesbru_til_Bleiker (PDF, 2 MB)

Nytt smittetilfelle på Bleiker vgs.

Til elever foresatte og ansatte  Vi ønsker med dette å informere om at totalt 19 elever og 5 ansatte, som har vært i nærkontakt med de smittede på Bleiker videregående skole settes i hjemmekarantene av kommuneoverlegen i Asker. Dette gjelder 7 elever og 2 ansatte på utdanningsprogram TIF 1. trinn, og 12 elever og 3 ansatte på utdanningsprogram salg, service og sikkerhet 2. trinn. Karantenen gjelder fra onsdag 10.02 og til og med torsdag 18.02. 2 elever, en på hvert trinn har testet positivt for Covid-19. Elevene har ikke hatt nærkontakt med andre elever på skolen. Kommuneoverlegen vurderer at alle andre elever kan møte på skolen som normalt. Her finner dere mer informasjon om karantenereglene.  Smitteoppsporing i gang Kommuneoverlegen og smittesporingsteamet er i gang med å kontakte de berørte foreldrene og ansatte for å gi nødvendig informasjon. Skolen har tett kontakt med kommuneoverlegen og smittesporingsteamet. Mulige symptomer på Covid-19 . Symptomer på covid-19 kan være hoste, feber, tungpusthet, nedsatt smaks- og luktesans, hodepine, slapphet og muskelverk. Magesmerter kan også forekomme. Særlig hos barn kan symptomer på Covid-19 være milde og vanskelige å skille fra andre luftveisinfeksjoner. Testing Det er viktig at elever/foreldre og ansatte følger med og tar kontakt for å bestille time til testing dersom de opplever symptomer på nyoppstått luftveisinfeksjon. Her kan du bestille time digitalt til testing.  Dersom du ikke har BankID eller ikke er hjemmehørende i Asker, kan du ringe koronatelefonen på telefon 66 71 59 99 for å bestille time. Telefonen er bemannet fra kl. 08.30-15.30 mandag til fredag, og kl. 09.00-15.00 i helger. Les mer om testing og timebestilling på kommunens nettsider.   Husk at ingen skal møte på skolen når de er syke. Informasjon om Covid-19 på andre språk:   https://www.asker.kommune.no/korona/information-on-coronavirus/ Video about quarantine and home isolation  https://vimeo.com/showcase/6954708 Ta kontakt med skolen om dere har spørsmål. Vennlig hilsen, Kommuneoverlege Meera Grepp og rektor Per Erik Skjelbred

Avlysing av eksamen: – Eneste fornuftige å gjøre - Viken fylkeskommune

– Det er bra at statsråden nå avklarer at det ikke blir skriftlig eksamen i år. Det er det eneste fornuftige å gjøre i et år der elevene har fått så ulikt grunnlag for å ta eksamen, sier fylkesråd for utdanning og kompetanse, Siv Henriette Jacobsen.  

Nytt smittetilfelle på Bleiker vgs

Til elever, foresatte og ansatte

Link til felles informasjonsvideo om IKMP

  Her er felles film om utdanningsprogrammet informasjonsteknologi og medieproduksjon som tilbys på Røyken videregående skole og Bleiker videregående skole. 

Nytt elevrådsstyre

Det har blitt valgt nytt elevrådsstyre. Elevrådet taler elevenes sak og tar opp aktuelle saker med lærerne og ledelsen på skolen.     

Til toppen