Aktuelt

13 skoler valgt ut til gratis skolematprosjekt 

Bleiker videregående skole er én av skolene som er med i et nytt prøveprosjekt med gratis skolemat i Viken.

Søk videregående utdanning på Bleiker vgs!

Bleiker videregående skole tilbyr et variert utvalg av yrkesfag i tillegg til medier og kommunikasjon. Sjekk ut hvilke utdanningsprogram vil tilbyr .

Til ungdomsskolene: Link til informasjonsfilm om Bleiker vgs

Det er også laget egne informasjonsfilmer til de enkelte utdanningsprogrammene. Disse finner dere ved å klikke dere inn på skolens sider om utdanningsprogram.

Propelljakten gjennomført på Bleiker

Propelljakten 2021 gikk av stabelen 12. januar for årets ungdomsbedrifter på Bleiker. I alt deltok hele 19 ungdomsbedrifter fra ulike utdanningsprogrammer fra skolen. WZ Studios UB | Fotograf: Sissel Rathke  

Fortsatt rødt nivå t.o.m. fredag 22. januar

Kommuneoverlegen i Asker har i dag besluttet rødt nivå t.o.m. fredag 22. januar. I møte med områdedirektør Brynjard Rønningen for Viken har kommuneoverlegen i Asker besluttet rødt tiltaksnivå t.o.m. fredag 22. januar.

Vurdering for termin 1

Vurderinger for 1. termin blir publisert fredag 15. januar. Vurderingene blir tilgjengelige for elevene i VIS (Visma InSchool). 

Rødt nivå ut uke 2

Det er besluttet at rødt nivå videreføres ut uke 2, nærmere bestemt 17. januar. Det vil si at eksisterende organisering av undervisningen opprettholdes. Elevene følger vanlig timeplan. Kontaktlærer legger ut informasjon i Teams om hvor og når (digitalt eller på skolen) de ulike elevkohortene skal møte.

Juleferie

Bleiker videregående skole ønsker alle elever en velfortjent ferie og en riktig god jul. Første skoledag etter ferien er tirsdag 5. januar med rødt nivå og vanlig timeplan. 

Rødt nivå uke 1

Kommuneoverlegen i Asker har vurdert smittesituasjonen, og videregående skoler fortsetter på rødt nivå ut uke 1.

Til elever, foreldre og ansatte på Bleiker vgs

Vi ønsker med dette å informere om at en elev på 2.trinn har testet positivt for Covid-19. 7 elever og 2 ansatte på 2. trinn, som har vært i nærkontakt med den smittede settes i hjemmekarantene av kommuneoverlegen i Asker. Karantenen gjelder fra mandag 14.12 og til og med fredag 18.12. Kommuneoverlegen vurderer at alle andre elever kan møte på skolen som normalt.   Her finner dere mer informasjon om karantenereglene.  

Til toppen