Aktuelt

Undervisning på rødt nivå uke 47 og 48

Kommuneoverlegen i Asker har anbefalt de videregående skolene til å iverksette smittevernstiltak på rødt nivå fremover. Vi åpner for at halvparten av elevene er på skolen hver dag. På denne måten vil smittevernstiltakene for rødt nivå ivaretas, deriblant at alle skal holde minst 1 meters avstand i alle situasjoner.

Hjemmeskole med digital gjesteforeleser

Elever på linja Informasjonsteknologi og medieproduksjon har hatt spennende besøk i forbindelse med sin tverrfaglige podkast-oppgave i fagene Engelsk, Produksjon og historiefortelling og Teknologiforståelse.    

Fremdeles rødt nivå

Skolen opprettholder rødt nivå og stor grad av digital hjemmeundervisning fremover, etter anbefaling fra kommuneoverlegen. Planer for digital undervisning opprettholdes og gjennomføres for uke 46. 

Nytt smittetilfelle

En ansatt ved administrasjon og elevtjeneste ved Bleiker videregående skole har testet positivt på covid-19. Skolen er i tett dialog med kommuneoverlegen i Asker og nærkontakter er allerede satt i karantene. Totalt er 17 ansatte og 5 elever satt i karantene. 

Til elever, foreldre og ansatte på Bleiker vgs

Vi ønsker med dette å informere om at 16 elever og 4 ansatte på 1. trinn på Bleiker videregåendeskole settes i hjemmekarantene av kommuneoverlegen i Asker. Karantenen gjelder fra tirsdag 22.oktober og til og med søndag 1.november. Elevene på 1. trinn som er satt i karantene vil få fjernundervisning i perioden de er hjemme.

Elever dekorerer Asker kulturhus

Elever på VG2 Medieproduksjon dekorerer kulturhuset i Asker for 10. år på rad.

Bussjåfører ut i streik

På Bleiker vil undervisningen gå som normalt inntil videre. Alle elever oppfordres til å finne alternative måter å komme seg til skolen på. Vi ber alle reisende, også skoleelever, om å holde seg oppdaterte på situasjonen ved å følge med på nettsidene til kollektivselskapene og informasjon de legger ut i sosiale medier.

Vinnerne av innovasjonscampen 2020

Tirsdag 15. september ble årets Innovasjons-camp gjennomført på Bleiker videregående skole. Over 200 elever deltok fra flere forskjellige utdanningsprogram. Bergans Asker, som var årets oppdragsgiver, var godt fornøyd med elevenes bidrag og mente at flere av idéene kunne ha potensiale for videre utvikling. 

Digitalt informasjonsmøte onsdag 16. september

  Onsdag 16. september blir det gjennomført digitalt informasjonsmøte for VG1 og VG2 på Bleiker videregående skole. Foresatte bes melde seg på.

Kick-off for ungdomsbedrift

Tirsdag var det kick-off for ungdomsbedrift i Asker kulturhus i regi av Ungt Entreprenørskap. Bleiker videregående skole, som er en prisvinnende skole i denne sammenheng, stilte med over 100 elever fra flere forskjellige utdanningsprogram. 

Til toppen