Idrettselevene blir lagt merke til

Gabriel Ingi Ögluson (basket) og Amelia Magdalena Slabicka (håndball) har trent hardt og gjort seg bemerket denne våren. Gabriel har ledet Sandvika til gull i regionsmesterskapet og en sterk bronsje i Scania Cup. Amelia har på ny blitt tatt ut til landslagssamling i Skien og har fått god utbytte av undervisningen på toppidrett dette året. 

Gabriel har ofte blitt observert om morgenen, før skoletid, i hallen for å få opp ekstra skudd før de offisielle treningene har startet. Hardt og strukturert arbeid over tid gir resultater. Landslagstrener Audun Eskeland har observert Gabriel fra sidelinja. Dette resulterte i at Gabriel er blitt tatt ut til U-18 landslagssamling 26-29.mai til tross for at Gabriel er et år yngre. Dette er bare starten for Gabriel - og vi har flere seriøse basketspillere på Bleiker som trener for samme mulighet! 

Amelia Magdalena Slabicka har jobbet hardt har gjennom skoleåret og tatt store steg som keeper. På klubblaget har hun vært en stor bidragsyter til at Reistad har rykket opp til 2.divisjon. Der er målet å fortsette den gode utviklingen og sikre seg en fast plass på landslaget. Vi har flere spillere på toppidrett håndball som ligger i skorpen til landslaget og håper dette motiverer resten av gjengen fremover. 

Vi på Bleiker er veldig stolte av Amelia og Gabriel og ønsker masse lykke til på samlingene som kommer!