Ny nettadresse!

Vi har ny nettadresse: viken.no/bleiker-vgs
Husk å oppdatere eventuelle bokmerker.

Nytt smittetilfelle på Bleiker vgs

Til elever, foresatte og ansatte

Vi ønsker med dette å informere om at 16 elever og 1 ansatt på 3. trinn, som har vært i nærkontakt med den smittede på Bleiker videregående skole settes i hjemmekarantene av kommuneoverlegen i Asker. Karantenen gjelder fra mandag 8. februar og til og med mandag 15.februar. En elev på trinnet har testet positivt for Covid-19. Eleven har ikke hatt nærkontakt med andre elever på skolen. Kommuneoverlegen vurderer at alle andre elever kan møte på skolen som normalt.

Her finner dere mer informasjon om karantenereglene. 

Smitteoppsporing i gang
Kommuneoverlegen og smittesporingsteamet er i gang med å kontakte de berørte foreldrene og ansatte for å gi nødvendig informasjon. Skolen har tett kontakt med kommuneoverlegen og smittesporingsteamet.

Mulige symptomer på Covid-19.

Symptomer på covid-19 kan være hoste, feber, tungpusthet, nedsatt smaks- og luktesans, hodepine, slapphet og muskelverk. Magesmerter kan også forekomme. Særlig hos barn kan symptomer på Covid-19 være milde og vanskelige å skille fra andre luftveisinfeksjoner.

Testing

Det er viktig at elever/foreldre og ansatte følger med og tar kontakt for å bestille time til testing dersom de opplever symptomer på nyoppstått luftveisinfeksjon.

Her kan du bestille time digitalt til testing. Dersom du ikke har BankID eller ikke er hjemmehørende i Asker, kan du ringe koronatelefonen på telefon 66 71 59 99 for å bestille time. Telefonen er bemannet fra kl. 08.30-15.30 mandag til fredag, og kl. 09.00-15.00 i helger.

Les mer om testing og timebestilling på kommunens nettsider. 

Husk at ingen skal møte på skolen når de er syke.

Informasjon om Covid-19 på andre språk: https://www.asker.kommune.no/korona/information-on-coronavirus/

Video about quarantine and home isolation https://vimeo.com/showcase/6954708

Ta kontakt med skolen om dere har spørsmål.

Vennlig hilsen,
Kommuneoverlege Meera Grepp og rektor Per Erik Skjelbred

Til toppen