Pallplassering til Bleiker i Fylkesmesterskapet

Trine Dahl Tryggestad Alle ungdomsbedriftene på Bleiker var til stede på årets premieutdeling for Fylkesmesterskapet i Viken. Bleiker fikk 2. plass i en av konkurransene, og var nominert i to andre konkurranser.

Rundt 900 elever fra ungdomsbedrifter var til stede i Colosseum kino i Oslo tirsdag før påske. Deltakerne kom fra mange forskjellige videregående skoler i Viken der over 500 ungdomsbedrifter i år har startet opp. Anledningen var premieutdelingen for region Akershus i forbindelse med Fylkesmesterskapet i Viken som har pågått digitalt grunnet pandemien. Blant ungdomsbedriftene fra Bleiker vgs deltok fire ungdomsbedrifter i Fylkesmesterskapet: ShowerBallz UB, UngJobb UB, Et Godt Liv UB og Printical UB.

Premier og nominasjoner i 14 ulike kategorier ble delt ut og EtGodtLiv UB fikk 2. plass i konkurransen Beste håndverk. De ble også nominert i konkurransen Beste sosiale entreprenør og Beste yrkesfaglige bedrift. Videre ble både ShowerBallz UB og Printical UB nominert i konkurransen om Beste reklamefilm.

Alle elevene som har drevet med ungdomsbedrift på Bleiker i år deltok på arrangementet, som i tillegg til premieutdelinger, bød på pitchekonkurranser på scenen og god underholdning. Etter et år med flest digitale arrangementer var det flott å endelig kunne delta på en fysisk samling i regi av Ungt entreprenørskap.

Til toppen