Publikumsrekord og seier i Leikvollhallen med Asker Aliens

Basketballspiller hopper opp og er i ferd med å score i kamp inne i Leikvollhallen - Klikk for stort bildeAsker Aliens i farta Saad Muhammed

VG1-elever fra Salg, service og reiseliv var med på å arrangere eliteseriekamp mellom Asker Aliens og Ammerud. Det endte med både publikumsrekord og hjemmeseier. 

I skoleprosjektet har elevene jobbet med markedsføring for å få publikum til å stille og gjennomføring av selve arrangementet. I tillegg stod elevene for underholdning i pausen, drift av kiosk og salg av merch. Noe av merch’et, som buttons og armbånd, hadde elevene laget selv, forteller faglærer Hans Marius Rossavik Jakobsen. 

Asker Aliens var også veldig fornøyde med den innsatsen til Bleikerelevene. De endte med over 350 tilskuere. Det er ny publikumsrekord i Leikvollhallen.

– Vi fikk god hjelp av Bleiker videregående som skapte god stemning og fin atmosfære. Det var inspirerende å spille med så masse folk i hallen, så tusen takk til dem, sier kaptein Ludvig Bergh. 

Kampen var jevn og intens mot slutten og endte med at Asker Aliens gikk seirende ut av kampen mot Ammerud med stillingen 82-77. Heia Asker Aliens!

Til toppen