Ungdomsskole-elever på praksisbesøk under Halloween-feiring

Det var skremmende god stemning og masse liv da elevrådet på Bleiker arrangerte Halloween-feiring samtidig som elever fra ungdomsskoler var på praksisbesøk. 

Denne uka har Bleiker vgs besøk fra ungdomsskole-elever som ønsker å få litt mer kjennskap til de ulike utdanningsprogrammene. Dette er et av flere tiltak skolen gjør for å hjelpe elever til å velge rett utdanningsprogram. Bleiker er den skolen i Asker som har tatt inn flest elever fra ungdomsskolene i denne praksisuka og alle utdanningsprogram har egne opplegg med sine elever for å gi ungdomsskole-elevene en verdifull smakebit på hva utdanningen dreier seg om. 

I anledning Halloween hadde også mange elever og ansatte kledd seg ut i både skremmende og morsomme kostymer. Elevrådet arrangerte dagen og hadde pyntet i kantina og serverte saft og grufulle godterier. Det ble også gjennomført kåring av blant annet beste kostyme der Svampe Bob gikk av med seieren i den mest kreative kategorien. Her har vi rom for alle og blikk for den enkelte!