Miljøarbeiderne

Vi som er miljøarbeidere ved Bleiker videregående skole jobber for et godt skolemiljø og er tilgjengelige for alle elever. Vi har kontor inne på biblioteket. Du kan komme innom der, eller ta kontakt på telefon eller e-post dersom du har noe du trenger å snakke om.

 

Miljøarbeiderne, Mira og Shahsawar, henger opp bilder av elevrådet i trappa - Klikk for stort bildeMira og Shahsawar henger opp bilder av elevrådet i trappa F.P.

      

Hva gjør miljøarbeiderne?

Vi jobber for at alle elevene våre skal trives og ha en god skolehverdag. Dette gjør vi ved å være synlige og til stede i skolehverdagen, og ved å være lett tilgjengelige for alle på skolen. Målet er at så mange elever som mulig skal fullføre videregående skole, og med et så godt resultat som mulig. Vi bistår også elevrådet i deres arbeid, og er stort sett ansvarlige for sosiale arrangement for elever på skolen. 

Hvem er vi?

Shahsawar Omarzae

(Informasjon kommer)

Mira Kristiansen.

  • Fagbrev i barn-og ungdomsarbeid
  • Fagspesialist i Pyskisk helse og rusarbeid
  • Har jobbet med forebyggende arbeid i Stovner bydel 2007-2022. Tidligere jobbet i prosjekter med blant annet dans som forebyggende verktøy. Ser på relasjon, tillit og trygghet som de viktigste verktøyene i arbeid med ungdom.

Hva kan du snakke med oss om?

Har du bekymringer selv, eller bekymrer du deg for andre? Mangler du motivasjon og er lei av skolen? Av og til kan det være godt å snakke med noen om det som ikke er helt greit, og som påvirker hverdagen og skoledagen din. Du kan også komme til oss bare for å prate litt, eller for å få litt ro. (Det er for øvrig også helt greit å komme når du bobler over av lykke fordi du har fått en sekser på prøven, bestått oppkjøringen, eller har fått deg jobb). 

Vi som er miljøarbeidere, Mira og Shahsawar, har taushetsplikt, og du får ikke fravær for tiden du snakker med oss. 

Om du trenger hjelp ut over det vi kan gi på skolen, kan vi gi deg gode råd om hvem du kan oppsøke eller bli henvist til. Det finnes mange som både kan og vil hjelpe deg om du sliter!

Hvor og når kan du kontakte oss?

Kom innom kontoret vårt på biblioteket, eller send en SMS eller e-post, så kan du avtale tid. Vi er tilgjengelige hver dag hele uken.

Det er viktig at du Ikke sender sensitive personopplysninger på SMS/e-post/SoMe. Sånne ting bør du ta direkte med oss!

Se også