Velkommen til biblioteket

Biblioteket har åpent mandag til fredag kl. 08.00–15.30.

Miljøarbeideren spiller Mariokart med en elev på biblioteket - Klikk for stort bildeBiblioteket er ikke bare bøker. Det er også et sosialt sted. Du kan for eksempel spille vintage MarioKart! F.P.     

Hvor finner du biblioteket?

Grunnet ombygging ligger biblioteket nå i midlertidige lokaler i tredje etasje i D-blokka.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Biblioteket driver med kulturformidling og hjelper deg med å finne gode bøker, tegneserier, filmer, spill og annet, både til skolearbeid og fritid. Biblioteket kan også gi deg gode råd om informasjonssøk, kildebruk og kildekritikk. Du kan dessuten få hjelp med CV, søknader og lignende. 

I tillegg er biblioteket en naturlig sosial møteplass og et fint sted å bli kjent med andre. Det er lov å spise lunsjen sin her, og alle er velkomne. Miljøarbeiderne har også kontoret sitt i biblioteket, og samarbeider tett med bibliotekaren om det sosiale. Biblioteket skal være et trygt og inkluderende sted.

Koronaviruset

Biblioteket på Bleiker er et svært populært sted å være i pauser og i lunsjen. På grunn av pandemien må vi dessverre ha noen restriksjoner på ubestemt tid. 

Biblioteket kan dermed, dessverre, ikke være så sosialt som det pleier å være, men det er fortsatt lov å komme innom for å snakke med og få hjelp av bibliotekar og miljøarbeidere. Bare husk forholdsregler og smittevern. 

  • Vi må begrense antall som er inne samtidig. 
  • Vi må holde minst en meters avstand.
  • Bruk av brettspill, kortspill og konsoller er på vent inntil videre.
  • Hånddesinfeksjon står ved inngangen. Vær vennlig å bruke den før du tar på noe, blar i bøker osv. 

Søk i bibliotekbasen 

KontaktBilde av bibliotekaren, Frode Pettersen. Han er i førtiårene, ser streng ut, men er egentlig veldig grei - Klikk for stort bildeFrode er skolens bibliotekar. Han kan hjelpe deg med det meste du måtte lure på! F.P.         

Frode Pettersen

Bibliotekansvarlig

frodep@viken.no

66 75 35 53

 

Til toppen