Aktuelt

Fargerik makeover

Som flere av dere sikkert har lagt merke til, så har vi fått litt farge i gangene våre i løpet av skoleåret. Nydelige farger som lilla, grønt, oransje og lyseblått varmer nå opp de tidligere så hvite gangene. Her har skolens malere vært på ferde!

Klage på standpunkt- og eksamenskarakter

Som elev, privatist, lærling, lærekandidat og praksiskandidat kan du klage på alle karakterer som skal påføres vitnemålet eller kompetansebeviset ditt.  

Stryk eller ikke vurdering? Ta et fag på sommerskole

Står du i fare for å få 1 eller ikke vurdering (IV) i et fag når du avslutter skoleåret? Eller har du gått ut av videregående skole tidligere og mangler karakter i et fag? Påmeldingsfristen er ute. Det er ikke lenger mulig å melde seg på sommerskole 2021.

17. mai i klasserommet

Til tross for litt dystre utsikter med tanke på 17. mai feiring sammen med andre, ble det i dag feiret 17. mai i klasserommet på VG1 HO. Det var god stemning, nydelig mat og sang og korpsmusikk.      

Russetiden på SPAN

I mai blir det ikke bare lysere tider og varmere i været, men russen titter også frem. På SPAN (Spesialpedagogisk avd. Naturbruk) har de tatt på seg russebuksa og har lua på snei. Gutta i Justice League er superhelter forkledd som russ og har superkrefter som hjelpsomhet, glede og kjærlighet.     

Miljø på agendaen

Denne uken er det våraksjon i Sarpsborg kommune. I den anledningen så har våre flinke elever ved Helse- og oppvekstfag, vært ute og plukket søppel i nærområdet.        

Bestått fagprøve!

I dag kan vi gratulere David Blagojevic som bestått fagprøven i billakkererfaget!   Han har arbeidet med denne i skolens verksted hele denne uken, i dag ble den fullført og bestått! Fagprøven går over 5 dager. Han startet mandag 15.03 og avsluttet i dag 19.03.  

Elev- og helsetjenesteapp er nå tilgjengelig

Nå kan du som elev i videregående opplæring i Viken få elektronisk helsehjelp gjennom appen «Elevtjenesten».  

Norges beste kjemiprosessutdanning ved Borg vgs.

Har du bestemt deg for hva du skal velge? Store valg skal tas både på valg av Vg1, men også Vg2. Kjemiprosess er et spennende valg om du har gått Vg1 Teknologi- og industrifag og enda ikke har valgt videre løp.     

Studieforberedende tilbud på Helse og oppvekst

Har du et ønske om å bli sykepleier, vernepleier, sosionom, psykolog, lærer, barnehagelærer, barnevernspedagog eller lignende? Med bakgrunn i gode erfaringer de to siste skoleårene, vil Borg vgs også i skoleåret 2020-2021 tilby et opplæringsløp som er spesielt tilrettelagt for elever som etter fullført videregående skole, ønsker videre studier innenfor fagområdene nevnt ovenfor.    

Til toppen