Aktuelt

Spill på tvers av utdanningsprogram

Tverrfaglighet og samarbeid er viktig for både elevene og lærerne. Dette foregår nå flere steder på skolen. Vi har vært innom for å se samarbeidet til Vg1 Bygg- og anlegg og Vg2 Barn og Ungdom. Her står kommunikasjon i sentrum og ikke så lite konkurranseinstinkt.  

Kvalifisert for jobbe i høyden

Våre elever på VG1 bygg og anlegg har de to siste ukene deltatt på kurs i stillasbygging, og alle er nå kvalifiserte for å sette opp stillas som er inntil 5 meter.  

Veien til BlimE

Helt siden september har våre elever på vår tilrettelagt avdeling arbeidet med skolen sitt bidrag til NRKs vennskapskampanje BlimE. For en innsats og danseglede!    

Videregående skole og korona: Unntak fra fraværsreglene

På grunn av koronasmittesituasjonen skal helserelatert fravær ikke gjøre utslag på fraværsgrensen ut skoleåret 2021–2022. Skolene skal sørge for at slikt fravær ikke føres på vitnemål og kompetansebevis.

Husk å søke stipend før 15. november

Elever som trenger stipend og lån fra Lånekassen for høstsemesteret 2021, må søke innen 15. november. Fristen gjelder for elever som ikke allerede har søkt om stipend og lån for høstsemesteret.      

Dose 2 for 16 og 17-åringer

De 16- og 17-åringene som tok dose 1 ved Quality Hotel, vil få dose 2 i november.  

English in the kitchen

I fagfornyelsen er det fokus på at man skal jobbe på tvers av fag. På mange områder kan dette være en utfordring, men på Vg1 Helse- og oppvekst har de gjort dette lenge før fagfornyelsen kom. Vi tok en tur ned på kjøkkenet og fikk vite mer om "English in the kitchen".    

Bilpleie på bilskade, lakk og karosseri

Elevene våre på Bilskade, lakk og karosseri har hatt fagdag i bilpleie. Entusiasmen og energien var det ingenting å si på, når de gikk løs på en skitten bil som sårt trengte en ordentlig vask.            

Data Detox: Du bestemmer – også på nett

Vet du at chatbobler, bitmojier og autoplay er der for at du ikke skal få lagt fra deg mobilen?

Endring i kapasitet på skolebussen

På grunn av smittevern satte Østfold kollektiv inn flere skolebusser i 2020. Dette blir nå avviklet 11.oktober.  

Til toppen