Aktuelt

«Den store lærerjakten» starter snart!

Flere hundre lærerstillinger lyses ut fredag 24. mars. Viken fylkeskommune søker etter de beste lærerne til de videregående skolene i fylket. 

Ny undervisningsbil til elevene på Kjøretøy

Gjennom et samarbeid med Volvo Norge har Jensen og Scheeele Bil As levert ny undervisningsbil til Borg vgs, avd Kjøretøy på TIF.  

Forfatterbesøk hos spesialpedagogisk avdeling

"Dyr som gjemmer seg" er en av Lina Renslebråten sine flotte faktabøker. Hun tok turen til våre elever på spesialpedagogisk avdeling, for å snakke mer om dyr som kamuflerer seg i naturen. Besøket var i regi av Den kulturelle skolesekken.  

Borg videregående skole tilbyr yrkesfag med toppidrett fra høsten

Fra kommende skoleår tilbyr Borg videregående skole faget toppidrett til elever ved Teknologi- og industrifag og Bygg- og anleggsteknikk. Tilbudet skjer i samarbeid med St. Olav videregående skole, og ønskes velkommen av både næringslivet og idretten.

Har du behov for å prate med noen?

Vi alle har behov for å snakke med noen. Trenger noen å snakke med, er elevtjenesten tilgjengelig for deg.

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Se våre egne stjerner danse Blimed-dansen 2022

"Vi er stjerner på himmelen som lyser opp for hverandre." Se på skolens Blime-bidrag fra våre egne stjerner, nemlig elevene på Span, Borgs spesialpedagogiske avdeling.  

Klarer du deg uten strøm i flere dager?

Har du alt du trenger for å klare deg selv i minst tre døgn hvis vann og strøm plutselig blir borte? Denne uken starter en landsdekkende kampanje om egenberedskap.

Ungdom skal ikke komme til stengt dør

Elever, lærlinger og de som står uten skoleplass i Viken kan få tilgang til råd og hjelp gjennom appen Elevtjenesten.  

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev kan du enten bestille gjennom fylkeskommunens PC-ordning, eller du kan bruke din egen maskin dersom du har en god maskin fra før.

Til toppen