Aktuelt

Brannvesenets råd til russen: Ikke glem bålforbudet

Russefeiringen er i gang – og endelig uten restriksjoner. Det blir heller ikke eksamen i år, og russen signaliserer ekstra lang feiring. Vi i brannvesenet antar at det blir mange sporty, unge mennesker utendørs også i år, og ønsker derfor å komme med noen gode råd om bål og grilling. Med på laget har vi årets russepresident i Oslo og gamle Akershus, Thomas Aasen.    

Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1, eller står du i fare for å få karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2021 eller tidligere? Viken tilbyr gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2022!

Et minne for livet

For fotballfans er det stort å møte sine fotballhelter. En av våre elever på vår spesialpedagogiske avdeling har akkurat fått muligheten til nettopp det når laget han spiller på spilte mot Sarpsborg 08.    

Mat fra andre land

På Vg1 Helse og oppvekst har man som mål å lage matretter fra andre land. Vi besøkte 1HSA denne uken og fikk lukte og smake på mange spennende matretter.      

Informasjon til foresatte og ungdom om Ungdata-undersøkelsen 2022

I 2022 gjennomføres spørreundersøkelsen Ungdata i Viken blant elever på videregående skole. Undersøkelsen skal gjennomføres i løpet av uke 10 til 13. Målet er å få en oversikt over hvordan ungdom har det, og hva de driver med i fritida.  

Har du behov for å prate med noen?

Det er mye som skjer i verden nå. Både barn, ungdom og voksne kan kjenne på engstelse og usikkerhet om det som skjer i Ukraina. Trenger noen å snakke med, er elevtjenesten tilgjengelig for deg.  

Eksamen avlyses

Regjeringen har bestemt at de fleste av vårens ordinære eleveksamener i grunnskole og videregående skole avlyses.

Mye å spare på å bytte til LED-lamper

Noen av våre elever på elektro fikk både prøvd seg som elektrikere i eget klasserom, samt erfare hvor mye det er å spare på å bytte til LED-lamper. Dette er spesielt relevant med dagens strømpriser.  

Spill på tvers av utdanningsprogram

Tverrfaglighet og samarbeid er viktig for både elevene og lærerne. Dette foregår nå flere steder på skolen. Vi har vært innom for å se samarbeidet til Vg1 Bygg- og anlegg og Vg2 Barn og Ungdom. Her står kommunikasjon i sentrum og ikke så lite konkurranseinstinkt.  

Kvalifisert for jobbe i høyden

Våre elever på VG1 bygg og anlegg har de to siste ukene deltatt på kurs i stillasbygging, og alle er nå kvalifiserte for å sette opp stillas som er inntil 5 meter.  

Til toppen