Aktuelt

Data Detox: Du bestemmer – også på nett

Vet du at chatbobler, bitmojier og autoplay er der for at du ikke skal få lagt fra deg mobilen?

Endring i kapasitet på skolebussen

På grunn av smittevern satte Østfold kollektiv inn flere skolebusser i 2020. Dette blir nå avviklet 11.oktober.  

Roadshow ved Borg vgs.

Ved skolen har vi programområdene Kjøretøy og Bil/skade/lakk. Hvert år tar Bilfag.no turen innom skolen og informerer elevene litt mer om hva de kan velge av områder i sin lærlingtid. Vg1 Teknikk- og industrifag og Elektro- og datateknologi ble også invitert, for dette er programområder som de kan velge neste skoleår.     

Stand-up på Borg vgs!

Denne uken var det endelig duket for et kulturelt innslag ved Borg vgs, i regi av Den kulturelle skolesekken. Etter en tid med covid og nedstengning, så var det fint for elevene å få besøk av den gryende komikeren, Hallvard Dyrnes.  

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Bygging av motor på Vg2 Kjøretøy

Vet du hvordan en motor fungerer? Tror nok at flesteparten av oss vet alt for lite om det. Men elevene på Vg2 Kjøretøy begynner nå å få god kunnskap om hvordan en motor fungerer.       

Fremtidens taktekkere?

Det er et høyt arbeidstempo når elevene på VG1 byggfag arbeider med takrennesystem.   

Fiskelykke på SPAN

Det var stor glede og mestringsfølelse da livets første fisk sprellet på kroken. Elevene på vår tilrettelagte avdeling har vært på fisketur i det nydelige høstværet for å klassifisere ulike fiskearter.    

Fargerik makeover

Som flere av dere sikkert har lagt merke til, så har vi fått litt farge i gangene våre i løpet av skoleåret. Nydelige farger som lilla, grønt, oransje og lyseblått varmer nå opp de tidligere så hvite gangene. Her har skolens malere vært på ferde!

Russetiden på SPAN

I mai blir det ikke bare lysere tider og varmere i været, men russen titter også frem. På SPAN (Spesialpedagogisk avd. Naturbruk) har de tatt på seg russebuksa og har lua på snei. Gutta i Justice League er superhelter forkledd som russ og har superkrefter som hjelpsomhet, glede og kjærlighet.     

Til toppen