Aktuelt

Miljø på agendaen

Denne uken er det våraksjon i Sarpsborg kommune. I den anledningen så har våre flinke elever ved Helse- og oppvekstfag, vært ute og plukket søppel i nærområdet.        

Bestått fagprøve!

I dag kan vi gratulere David Blagojevic som bestått fagprøven i billakkererfaget!   Han har arbeidet med denne i skolens verksted hele denne uken, i dag ble den fullført og bestått! Fagprøven går over 5 dager. Han startet mandag 15.03 og avsluttet i dag 19.03.  

Norges beste kjemiprosessutdanning ved Borg vgs.

Har du bestemt deg for hva du skal velge? Store valg skal tas både på valg av Vg1, men også Vg2. Kjemiprosess er et spennende valg om du har gått Vg1 Teknologi- og industrifag og enda ikke har valgt videre løp.     

Studieforberedende tilbud på Helse og oppvekst

Har du et ønske om å bli sykepleier, vernepleier, sosionom, psykolog, lærer, barnehagelærer, barnevernspedagog eller lignende? Med bakgrunn i gode erfaringer de to siste skoleårene, vil Borg vgs også i skoleåret 2020-2021 tilby et opplæringsløp som er spesielt tilrettelagt for elever som etter fullført videregående skole, ønsker videre studier innenfor fagområdene nevnt ovenfor.    

Informasjon fra Østfold kollektivtrafikk

Med raskt skiftende smittetrykk og endringer fra rødt til gult, endres også etterspørselen etter skoleskyss. Skoleskyssen skjer i all hovedsak med det ordinære åpne busstilbudet og med blanding av elever fra ulike skoletrinn og med busslinjer som går innom mange kommuner og skoler.  

Skal du ta privatisteksamen?

Det er to perioder for privatistoppmelding hvert år 1.–15. september for høsteksamen  15. januar–1. februar for våreksamen Du kan ikke melde deg opp etter at fristen har gått ut.  

Dette er oss!

I arbeid med opplæringens verdigrunnlag, har skolens ansatte arbeidet med å tydeliggjøre for våre elever hvordan dette vil komme til uttrykk i deres skolehverdag.   

Bli blikkenslager!

Har du lyst å bli blikkenslager eller er du nysgjerrig på hva det er? På Borg kan du velge Vg2 Klima, energi og Miljø og gå ut som blikkenslager i lærlingtiden din.    

Samarbeid på tvers av fag

Ved Borg vgs har det blitt gjennomført et samarbeidsprosjekt på tvers av fagene engelsk og data- og elektronikk på Vg2. Målet var å kunne bygge en PC med ulike valgte komponenter.         

Velkommen til Borg vgs!

Ønsker du å studere yrkesfag? Er du nysgjerrig på hvordan vi har det her på Borg? Ble gjerne med en tur rundt på skolen, ved å se vår film!  

Til toppen