Til nye elever: Husk å aktivere din Viken-bruker

Bruk brukernavn og aktiveringskode du har fått på SMS. Se hvordan du aktiverer Viken-brukeren din.

Et minne for livet

For fotballfans er det stort å møte sine fotballhelter. En av våre elever på vår spesialpedagogiske avdeling har akkurat fått muligheten til nettopp det når laget han spiller på spilte mot Sarpsborg 08.Bilde av Nygårdshaugen IL og Sarpsborg 08 

Ved Sarpsborg stadion den 11.mai var det nemlig kamp mellom Nygårdshaugen IL og Sarpsborg 08. 

Sarpsborg 08 hadde laget et topp arrangement, stemningen var elektrisk med flammer og fyrverkeri. Kampen ble filmet av TV 2 og NRK. Man kunne se kampen på sportsnyhetene i går på begge kanaler.  

For en av våre elever, Levi, var dette en utrolig opplevelse. Han elsker fotball og spiller i Nygårdshaugen IL.Levi I. F. Braa spiller på Nygårdshaugen IL

Det å få spille mot Sarpsborg 08, med publikum på tribunen, klassekamerater som hadde laget plakater og seier, ja, det var stort, både for ham og for publikum som blant annet var klassekamerater og ansatte fra Borg vgs. Selv om Nygårdshaugen IL vant kampen, var det nok ikke det som var det viktigste for gutta. 

Etter kampen ble spillerne fra Nygårdshaugen invitert på lunsj sammen med spillerne på 08. Makan til hyggelige og inkluderende gutter! Vår elev Levi kommer til å ha stjerner i øynene i mange uker og et minne for livet. Vi får håpe at dette ikke blir den siste kampen mellom Nygårdshaugen IL og Sarpsborg 08.

Til toppen