Fargerik makeover

Som flere av dere sikkert har lagt merke til, så har vi fått litt farge i gangene våre i løpet av skoleåret. Nydelige farger som lilla, grønt, oransje og lyseblått varmer nå opp de tidligere så hvite gangene. Her har skolens malere vært på ferde!

Fargerik korridor

Borg vgs er en relativt ny skole, bygget tidlig på 1990-tallet. Vi har en lys og flott skole, men litt farge har vel aldri skadet noen. Ved Borg vgs. har elevene mulighet til å ta malerfaget, ved programområdet Bygg- og anleggsteknikk. 

Skoleårets lille malereventyr startet da en lærer spurte om det var mulig å male arbeidsrommet deres. Fargene ble valgt ut og malejobben var i gang. Som oftest så går ryktene fort og malejobben på arbeidsrommet ble fort et tema hos mange. Fargene falt også i god smak hos alle.

Therese Hansen og Linn-Merete Hammerstad, som begge er utdannet malere, var med på arbeidsrommets makeover. Disse kom i prat med vaktmesterne, som var veldig positiv til en forandring. Dette ble deretter tatt opp med ledelsen og etter dette så rullet det malerkoster, bokstavelig talt. 

Maler i action! Vi var også så heldige å ha to elever som ønsket å ta malerfaget og bli malere. De fikk derfor en ypperlig mulighet til å ta YFF i dette faget, her på skolen. Absolutt en vinn-vinn situasjon, der elevene får lære faget sitt og skolen får en liten oppussing.

I løpet av dette skoleåret har da flere av skolens korridorer fått litt farger og det skaper absolutt litt liv i gangene. Nydelige farger som grønt, lilla, oransje og lyseblått gjør skolen enda mer livlig. Fargene komplementer hverandre perfekt, så her ser vi at det er flinke fagfolk bak jobben!

Om vi får noen elever i kommende skoleår som ønsker å bli malere, så krysser vi fingrene for at jobben kan fortsette. Borg vgs. er en stor skole og det er rom for litt farge overalt!

 

Ønske du å bli maler? Les mer om hvordan du tar svennebrev i maler her.

 

 

Til toppen