Gul blomst

Vi ønsker alle sammen god sommer, og ser frem til å ta i mot våre elever første skoledag som er 17. august. Skolen vil holde stengt uke 28, 29 og 30 i sommer.

 

Barn i Sandbakken barnehage fant denne uka et brev fra alvene bak barnehagen, der de ble bedt om å gå ut i skogen for å lete etter huset til alvene. I skogen fant de nydelige små hus med bittesmå møbler, bittesmå klær, blader med spisemerker. Spennende og litt skummelt!

    

For de av dere som oppholder dere på Borg vgs om dagen, har nok lagt merke til eller hørt at det skjer noe i kantina. Og det gjør det så absolutt! Ved skolestart 2022, vil vi ha et nytt kantinekjøkken ved Borg vgs.

   

Bli mer kjent med oss på Borg videregående skole. Ønsker du å vite mer om helse- og oppvekst eller elektro- og datateknologi? Les mer om det på vår hjemmeside.

 

 

Er du en omsorgsperson som ønsker du å jobbe med mennesker i alle aldre? Har du en drøm om å jobbe med barn eller mennesker i forskjellige livssituasjoner. Da er Helse- og oppvekst noe for deg! Vi på Borg vil frem til søknadsfristen 1. mars fremheve våre utdanningsprogram, så du kan bli litt mer kjent med utdanningen og skolen.

 

Elektro- og datateknologi passer for deg som er praktisk anlagt og har godt håndlag. Du må være nøyaktig og systematisk, og ha godt fargesyn (ikke fargeblind). Du må også være serviceinnstilt og ha en logisk tenkemåte når du skal løse et problem.

 

Gutt med munnbind leser i bok

Mindre grupper når skolene er på rødt tiltaksnivå og mulighet for å anbefale bruk av munnbind på skolenes fellesarealer. Ny smittevernveilederen for videregående skoler gir tydeligere råd. Fortsatt gjelder det å være hjemme hvis man er syk, holde avstand til andre og god hånd- og hostehygiene.

 

Bygg- og anleggsteknikk passer godt for deg som er praktisk anlagt og har godt håndlag. Du må kunne jobbe selvstendig, men samtidig være god til å samarbeide med andre. Du må være nøyaktig i det du gjør, og like å jobbe utendørs.

 

Har du en drøm om å jobbe med teknologi? Kanskje bilmekaniker eller fagoperatør. Eller kanskje du bare lurer litt på hva Teknologi- og industrifag kan tilby. Vi på Borg vil frem til søknadsfristen 1. mars fremheve våre utdanningsprogram, så du kan bli litt mer kjent med utdanningen og skolen.

 

Til toppen