Bli kjent med skolen vår!

Bli mer kjent med oss på Borg videregående skole. Ønsker du å vite mer om helse- og oppvekst eller elektro- og datateknologi? Les mer om det på vår hjemmeside.

En kollasj av forskjellige bilder tatt av elever ved Borg Videregående skole - Klikk for stort bilde 

Her kan du lese mer om våre utdanningstilbud.

Se filmen under for å få et innblikk i hverdagen ved Borg videregående skole. 

Jente sitter på en bank med PC

Elevundersøkelsen gir elevene mulighet til å si hva de mener om læring og trivsel på skolen. Det er frivilling for elevene å svare på Elevundersøkelsen. Resultater fra Elevundersøkelsen blir brukt til forskning, statistikk og lagring i arkiv. 

 

Et pinnehus som står i skogen.

Barn i Sandbakken barnehage fant denne uka et brev fra alvene bak barnehagen, der de ble bedt om å gå ut i skogen for å lete etter huset til alvene. I skogen fant de nydelige små hus med bittesmå møbler, bittesmå klær, blader med spisemerker. Spennende og litt skummelt!

    

To elever foran en hylle på apotek med mange varer i.

Er du en omsorgsperson som ønsker du å jobbe med mennesker i alle aldre? Har du en drøm om å jobbe med barn eller mennesker i forskjellige livssituasjoner. Da er Helse- og oppvekst noe for deg! Vi på Borg vil frem til søknadsfristen 1. mars fremheve våre utdanningsprogram, så du kan bli litt mer kjent med utdanningen og skolen.

 

 

 

En elev foretar størmmålinger.

Elektro- og datateknologi passer for deg som er praktisk anlagt og har godt håndlag. Du må være nøyaktig og systematisk, og ha godt fargesyn (ikke fargeblind). Du må også være serviceinnstilt og ha en logisk tenkemåte når du skal løse et problem.

 

 

 

To menn arbeider på et tak

Bygg- og anleggsteknikk passer godt for deg som er praktisk anlagt og har godt håndlag. Du må kunne jobbe selvstendig, men samtidig være god til å samarbeide med andre. Du må være nøyaktig i det du gjør, og like å jobbe utendørs.

 

 

 

En person som sveiser

Har du en drøm om å jobbe med teknologi? Kanskje bilmekaniker eller fagoperatør. Eller kanskje du bare lurer litt på hva Teknologi- og industrifag kan tilby. Vi på Borg vil frem til søknadsfristen 1. mars fremheve våre utdanningsprogram, så du kan bli litt mer kjent med utdanningen og skolen.

 

 

 

Til toppen