Ny kantine på Borg

For de av dere som oppholder dere på Borg vgs om dagen, har nok lagt merke til eller hørt at det skjer noe i kantina. Og det gjør det så absolutt! Ved skolestart 2022, vil vi ha et nytt kantinekjøkken ved Borg vgs.

   

Det å ha en fin kantine har litt å si for en skole. Borg vgs har en stor og fin kantine, men selve kantinekjøkkenet var klar for en utbedring. Vi er jo også heldige som har ansatte og lærlinger fra Glemmen vgs som driver den daglige driften i kantina. Men for at lærlingene skal kunne få mest ut av sin lærlingtid, så må også utstyr og rom være tilgjengelig. 

Et nytt kantinekjøkken har vært planlagt lenge, men endelig så er vi i gang. Bygging av nytt kantinekjøkken vil ta ca. 10 uker. Så elevene vil nok ikke oppleve en ny kantine før ved skolestart 2022. 

Midlertidig kantine

Om man i mellomtiden ønsker å kjøpe noe fra kantina, så har våre kantinemedarbeidere midlertidig flyttet til Skolekjøkkenet. Skolekjøkkenet finner man i enden av gangen i 1. etg. i A-blokka. Skolekjøkkenet er også i bruk i undervisningen for Vg1 Helse- og oppvekst, derfor er det noe begrenset åpningstider. 

Åpningstider(med forbehold) er:

Mandag og Fredag: 08.00 - 12.00

Tirsdag, Onsdag og Torsdag: 08.00 - 14.00

Bilder av hvordan det nye kantinekjøkkenet skal se ut. Storkjøkken AS  

Til toppen