Miljø på agendaen

Denne uken er det våraksjon i Sarpsborg kommune. I den anledningen så har våre flinke elever ved Helse- og oppvekstfag, vært ute og plukket søppel i nærområdet.Klikk for stort bildeHer har vi to flinke elever fra 1HSB. f.v. Lela Muratovic og Karya Yousefi Veronica Tryland Larsen   

 

Våraksjonen 2021

Våraksjonen er noe som holdes hvert år. I år falt aksjonen på uke 16. Sarpsborg kommune oppfordrer foreninger, skoler, barnehager og velforeninger til å bli med på våraksjonen. Der man har fokuset på miljø og rydding i nærmiljøet- langs vei, vann og strand. 

Klikk for stort bildeMange søppelsekker ble fylt Veronica Tryland Larsen  Flinke elever fra Helse- og oppvekst

Elevene ved Helse- og oppvekstfag var ute og ryddet nærområde vårt på tirsdag. Skoledagen denne tirsdagen ble en full miljødag, der elevene hadde fokus på opprydding, samt oppgaver og film.

Elevene var ute frem til storefri og plukket søppel, som de senere skulle få oppgaver om. De skulle blant annet svare på hvor lang tid det tar før plast brytes ned og om det er greit å kaste nedbrytbar søppel som for eksempel bananskall og papir i naturen.
Det skulle også diskuteres i klassene, om spørsmål knyttet til forsøpling og miljø. Håper at elevene hadde en kunnskapsrik og inspirerende skoledag.

Skolen har også registrert sin ryddeaksjon og er med på trekning av en premie på 10.000, som vi håper at våre flinke elever selvfølgelig vinner. 

 

 

  

Til toppen