Aktuelt

«Den store lærerjakten» starter snart!

Flere hundre lærerstillinger lyses ut fredag 24. mars. Viken fylkeskommune søker etter de beste lærerne til de videregående skolene i fylket. 

Fangenskap og frihetskamp

Abidas historie gjorde ham så opprørt at han skrev bok. Det tok sju år. Forfatter Håkon F. Høydal var vår gjest på bokbadet.  

Kantina tildelt bronsemerke

Mer enn 15 prosent av maten som står på menyen i den populære skolekantina på avd. Rosthaug, er økologisk.

Ferskt foreldresamarbeid

Inkludering, russetid, rus, fellesarrangementer og kommunikasjonsplattformer var temaer som foreldregruppa snakket om på sitt første møte.  

Miljøfyrtårn

Buskerud videregående skole er miljøfyrtårnsertifisert. Det betyr at vi har forpliktet oss til å være så miljøvennlige som mulig.    

- Russen har de samme reglene som andre folk

Russepresident ved Buskerud vgs. Caroline Jelstad Myrmel er svært fornøyd med at Vikenrussen er enige om en felles verdiplattform.  

Gratulerer med dagen til alle samer!

Sol-Angelika i nydelig Karasjok-kofte og flagget til topps. Det er samenes nasjonaldag. Gratulerer fra oss på Buskerud videregående skole!  

Åpent bokbad med Håkon Høydal

Alle nysgjerrige i lokalsamfunnet er velkomne til bokbad 15. mars kl. 18.30. Mannen bak Abida Raja-boka, Håkon F. Høydal, blir intervjuet av elever.   

Trafikale utfordringer

Vi ber om at foresatte som kjører elevene til skolen, slipper av elevene nede i Åmot sentrum.  

- Vi kan bli gode til det vi vil

Anja og Gro Hammerseng-Edin snakket fengslende om hvordan vi kan trene hjernen vår til å fokusere på det vi vil bli gode på.  

Til toppen