Aktuelt

Grønt nivå

9. desember gjeninnføres trafikklysmodellen. Buskerud vgs. drives etter grønt nivå. Frisk opp hva det betyr for skolehverdagen vår.  

Minnerik fjøsåpning

To- og firbeinte var svært tilfredse under den flotte og minnerike åpningen av fjøset på Buskerud videregående skole fredag.  

Fra klasserommet til keiserfløyen

Fra klasserommet på den gang Rosthaug vgs. til keiserfløyen på Stortinget. I dag blir Masud Gharahkhani fra Skotselv stortingspresident.    

Takk for fine praksisdager

Vi takker hyggelige og interesserte gjester fra 10. trinn, våre stødige og hjelpsomme elever og våre dyktige ansatte for at praksisdagene ble så fine!  

Offisiell åpning av fjøs

Fredag 26. november rauter nok kvigene ekstra høyt. Da er det nemlig åpning av det supermoderne fjøset på Buskerud gård.

Kvigene har sjekket inn

Kvigene er på plass i det nye fjøset vårt, og vi synes de er så fine!  

Videregående skole og korona: Unntak fra fraværsreglene

På grunn av koronasmittesituasjonen skal helserelatert fravær ikke gjøre utslag på fraværsgrensen ut skoleåret 2021–2022. Skolene skal sørge for at slikt fravær ikke føres på vitnemål og kompetansebevis.

Ny brosjyre som viser våre tilbud

Fersk brosjyre med flotte bilder trykkes i disse dager opp, og her er den digitale versjonen.  

Fridag for elever

Onsdag 17. november har elevene fri. Da er det kompetansenettverksdag for ansatte.    

Buskerud-skoler får nytt nettverk

Arbeidet med å skifte ut nettverk på Åssiden og Drammen videregående skoler er godt i gang. Videre utskifting er planlagt så raskt som mulig.  

Til toppen