Dragsuksess på mangfoldsdag

Jubel og klapping under dragshow i Modumhallen. Flere ville også ha selfie med stjernene fra draglinja.

Dragshow i Modumhallen. - Klikk for stort bilde Ingvild Stegane Strandbråten  

En flott mangfoldsdag er over, og det ble mange morsomme, rørende og sterke inntrykk:

Byttet kjønn

Mann på scenen - Klikk for stort bildeNoah Grundmann Ingvild Stegane Strandbråten Vi fikk møte Noah Grundmann som modig fortalte at han har byttet kjønn, og at han kom ut av skapet i klassens time da han gikk på skolen vår. Med treffende ord rørte han mange i salen.

- Både klassen og lærerne tok det fint. Jeg ønsker at alle skal få være den man er, og jeg unner alle å høre til, sa han.

Å leve med Tourette

Kvinne med plen i bakgrunn - Klikk for stort bildeSofie Frøysaa Ingvild Stegane Strandbråten Vi fikk treffe Sofie Frøysaa som har Tourettes syndrom. Hun snakket om mobbing, fordommer, psykisk helse, og at hun vokste opp med to mammaer.

- Barn har ikke negative fordommer overfor andre eller komplekser med seg selv - det er vi voksne som skaper det, sa hun.

  

Dragjubel i Modumhallen

Vi ble underholdt til de grader og fikk god informasjon av flotte mennesker fra draglinja ved Arbeiderbevegelsens Folkehøgskole. Jubelen sto i taket i Modumhallen!

Røde Kors, ADHD-foreningen, Mental Helse, SMK Viking og Metal Heads Against Bullying sto på stand.

Takk til våre egne

To blide jenter utenfor Modumhallen. - Klikk for stort bildeEli Wibke Windt og Johanna Sofie Longfjeld var konferansierer. Ingvild Stegane Strandbråten Våre flotte vg3-elever Johanna Sofie Longfjeld og Eli Wibke Windt var solide og livlige konferansierer.

Rektor Bjørn-Erik Buøen ønsket velkommen, opplæringsleder Bente Holm orienterte om mangfoldsdagen, lærer Ragnar Moen snakket og stilte spørsmål om mangfold, og sammen med lærer Petter Fuhre underholdt han med Lalehs låt "Vara mig själv".   

Om du vil se flere bilder, finnes det mange på vår facebookside og på vår instagramprofil.

Til toppen