Freaky Friday på Buskerud

Fredag 11. juni blir ganske freaky. Vi hyller mangfold, og slipper oss litt løs. 

Elever sitter ute på en stein. De har kledd seg litt ut med ulike hodeplagg. - Klikk for stort bildeElever i 1IDA gleder seg til Freaky Friday. Ingvild Stegane Strandbråten  

Etter inspirasjon fra filmen Freaky Friday arrangerer Buskerud videregående skole den 11. juni en positiv dag med fokus på mangfold, ulike og nye identiteter, samhold og morsom galskap.

Drømmeantrekk

Freaky Friday handler om mennesker som av ulike grunner bytter identitet med en annen i 24 timer. Denne dagen kan både elever og ansatte komme på skolen i de klærne de alltid har drømt om å ha på seg. Her er det kun skolens reglement som setter grenser.

Elever og opplæringsleder Bente Holm sitter på steinene utenfor skolen med ulike hodeplagg. - Klikk for stort bildeKlare for annerledesdag! Ingvild Stegane Strandbråten  

Samhold og grilling

Det blir vanlig timeplan, men det blir fokus på samhold, klassemiljø og gode relasjoner.

Bente Holm med en murvegg i bakgrunnen. - Klikk for stort bilde- Dette blir gøy, sier opplæringsleder Bente Holm om mangfoldsdagen. Ingvild Stegane Strandbråten Det blir satt opp griller på ulike steder, både på avdeling Buskerud og avdeling Rosthaug. På denne måten kan alle klassene grille på ulike steder og til ulike tider for å overholde godt smittevern.

Skolen spanderer pølser på alle. Elevene tar med drikke selv.

- Vi gleder oss til denne annerledesdagen, sier opplæringsleder Bente Holm.

 

Til toppen