God sommer!

Nå er det sommerferie, og her er en sommerhilsen fra rektor. 

Rektor Bjørn-Erik Buøen smiler - Klikk for stort bildeRektor Bjørn-Erik Buøen Ingvild Stegane Strandbråten

Til alle elever ved Buskerud vgs!

Det nærmer seg raskt sommerferie, etter et meget spesielt skoleår. Et helt skoleår som vil gå inn i historien der vi alle har innrettet oss med smittevern, gule og røde nivåer med skole, perioder med hjemmeundervisning, karantener, ventekarantener, koronatester og koronasmittede elever, ansatte, familiemedlemmer og venner. Til slutt ble i tillegg alle eksamener avlyst.

På vår skole har vi, sammenlignet med andre, vært heldige med få smittede og mye god opplæring inne på skolen. Dette er noe dere alle har bidratt til i stor grad, og jeg har hele skolen med meg når jeg vil rette en kjempestor «tusen takk» til dere alle!

Nå går vi inn i sommeren vel vitende om at tiden fremover vi gi oss et større handlingsrom og mer frihet i livene våre, og vi har grunn til å glede oss over det. For dere som avslutter på Buskerud vgs. for å ta videre utdanning, begynne som lærlinger eller i jobb, ønsker jeg dere riktig lykke til. For dere som kommer tilbake til høsten som elev for neste skoleår, vil jeg ønske en riktig god og velfortjent ferie, og velkommen tilbake i august! Til alle vil jeg på vegne av alle ansatte på Buskerud vgs. ønske en riktig god ferie og sommer etter fredag 18. juni!

Sommerhilsen fra rektor, Bjørn-Erik Buøen

Til toppen