Praksisdager 2021

Vi ønsker alle 10. klassinger velkommen til praksisdager på Buskerud videregående skole 18.-19. november og 22.-23. november.

10. klassinger får hjelp av lærer. - Klikk for stort bildePraksisdager er gøy! Her fra en praksisdag i 2019. Ingvild Stegane Strandbråten

Du vil i løpet av praksisdagen få prøve deg på ulike faglige aktiviteter tilknyttet det utdanningsprogrammet du besøker. Du får god informasjon og mulighet til å spørre lærere og elever om det du lurer på.

For å få best mulig utbytte av dagen, bør du vite mest mulig om det utdanningsprogrammet du besøker på forhånd, både på skolens hjemmeside og vilbli.no.

Les om praksisdagene våre på hvert enkelt utdanningsprogram.

Oppstart på skolen er kl. 08.00 og avslutning kl. 13.30 på begge avdelingene.

Du som skal besøke bygg- og anleggsteknikk eller teknologi- og industrifag, bør ta med deg arbeidstøy eller lignende. På naturbruk bør du ha med deg tøy til å være ute i og muligens gummistøvler ved behov. Du som skal på idrettsfag, må ha med deg gymtøy.

Velkommen til oss på Buskerud videregående skole!

Påmelding til praksisdager 10. klassinger murer. - Klikk for stort bildeBildet er fra praksisdag på byggfag i 2019. Ingvild Stegane Strandbråten

Til toppen