Aktuelt

Fra 12. april: mindre grupper og munnbind i videregående skole

Mindre grupper når skolene er på rødt tiltaksnivå og mulighet for å anbefale bruk av munnbind på skolenes fellesarealer. Ny smittevernveileder for videregående skoler gir tydeligere råd. Fortsatt gjelder det å være hjemme hvis man er syk, holde avstand til andre og god hånd- og hostehygiene.  

Ønsker at færre tar skolebussen

Viken fylkeskommune ber nå alle elever innstendig om å være med på et krafttak for å minske smittefaren og trykket på skolebussene. Slik kan du bidra til mindre smitte.  

Skolehelsetjenesten er tilgjengelig også når det er hjemmeskole

Helsesamtaler kan fortsatt gjennomføres ute på skolene. Kontakt helsesykepleier for samtale på mobil 95149822 eller mail hedvig.bergseth@baerum.kommune.no

Den store lærerjakten 2021

Viken fylkeskommune søker de beste lærerne til våre videregående skoler! Fredag 19. mars lyser vi ut om lag 450 ledige stillinger. Søknadsfrist for alle stillingene er tirsdag 6. april.

Elev- og helsetjenesteapp er nå tilgjengelig

Nå kan du som elev i videregående opplæring i Viken få elektronisk helsehjelp gjennom appen «Elevtjenesten».  

Oppdatering fra Madiana #2

I høst samlet elever og lærere på Dønski inn pakker til barna på Little Mango Nursery School. Nå har containeren ankommet Gambia og det ble et kjærkomment lyspunkt i en koronapreget hverdag. Se bildegalleri og les om det årlige solidaritetsprosjektet på Dønski!

Skolematundersøkelsen gjennomføres i uke 7

Skolematundersøkelsen skal gjennomføres på alle videregående skoler i Viken, i tillegg til skoler i Vestland fylke og Oslo kommune. Målet er at alle skolene i Viken etter hvert skal tilby gratis skolemat til sine elever.

Skriftlig eksamen er avlyst våren 2021

Regjeringen har besluttet at eksamen avlyses for elever på videregående skoler. Unntaket er lokalgitt, muntlig eksamen for avgangselever. I tillegg skal privatister og elever som trenger eksamen for å få utdelt vitnemål gjennomføre eksamen.

Lekseverkstedet er tilbake!

Skal du forberede deg til en prøve? Eller kanskje du bare har lyst til å få unnagjort leksene i et rolig og sosialt arbeidsmiljø? Nå kan du bli med på lekseverksted i biblioteket! Tirsdager og onsdager vil det være faglærere til stede for elever som har behov for ekstra veiledning.

Gult nivå for Dønskis elever f.o.m. onsdag 3. februar

Kommuneoverlegen i Bærum bekrefter at videregående skoler skal drives på gult tiltaksnivå f.o.m. 03.02. Det betyr at alle elever skal møte på skolen fra og med onsdag 3. februar. Skolen sørger for at de gjeldende smitteverntiltakene overholdes, og vi gleder oss over å kunne tilby elevene en noe mer normal skolehverdag.

Til toppen