Aktuelt

Tilbake til vanlige fraværsregler

Fra og med mandag 11. oktober gjelder de vanlige fraværsreglene. Elever som er hjemme av helsegrunner må da levere legeerklæring for å få godkjent helsefravær. 

Temakvelder for foreldre med ungdom som ikke får til å gå på skole for tiden

Ressursteam for ungdom i Bærum inviterer til temakvelder for foreldre som har ungdom som av ulike grunner ikke får til å gå på skolen. En del ungdom faller ut av skolen - og blir værende hjemme over tid. Tilbudet er rettet mot deg som har ungdom der skolefraværet antas å være av psykososial art. 

Gult nivå denne uka - grønt nivå for videregående skoler i Bærum f.o.m. 27.9.

Kommuneoverlegen har besluttet at det innføres grønt nivå på videregående skoler i Bærum fra og med mandag 27. september. Fra mandag neste uke blir også testregimet nedjustert. Det betyr at elevene bare skal teste seg med hurtigtester en dag i uken, på mandager før skolestart.

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Informasjon fra møte for foresatte Vg1 og Vg2

Vi takker for møte med foresatte til elever på Vg1og Vg2 denne tirsdagen. 

Smitte med koronavirus og nye karanteneregler

De siste dagene har det blitt oppdaget smitte med korona på Dønski vgs. Det er to elever på Vg1 idrettsfag og fire elever på Vg2 studiespesialisering som har fått påvist koronavirus. Alle nærkontakter er definert og kontaktet for å inngå i testregime. Det er nye regler for unntak av karantene som gjelder for nærkontakter som inngår i testregime. 

Vaksine for 16- og 17-åringer

Regjeringen har bestemt at ungdom født i 2004 og 2005 skal få vaksine mot Covid-19. 16 og 17-åringer som bor og oppholder seg i Bærum vil få SMS med tilbud om vaksine fra Bærum vaksinesenter. 

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev kan du enten bestille gjennom fylkeskommunens PC-ordning, eller du kan bruke din egen maskin dersom du har en god maskin fra før.

Ønsker du å begynne på Dønski vgs, men har ikke søkt plass?

Her kan du som ikke har søkt skoleplass i Vigo registrere deg for å stå på intern venteliste for Dønski vgs. 

Muntlig eksamen for videregåendeelever er avlyst

På grunn av koronasituasjonen er muntlig eksamen våren 2021 avlyst for elever i videregående opplæring. Det er likevel noen få elever som skal ta eksamen i utvalgte fag. Privatisteksamen gjennomføres som planlagt.

Til toppen