Aktuelt

Muntlig eksamen for videregåendeelever er avlyst

På grunn av koronasituasjonen er muntlig eksamen våren 2021 avlyst for elever i videregående opplæring. Det er likevel noen få elever som skal ta eksamen i utvalgte fag. Privatisteksamen gjennomføres som planlagt.

Streiken er avsluttet ved bruk av tvungen lønnsnemnd

KS og Unio har hatt et møte med arbeids- og sosialministeren, som meddelte at regjeringen avslutter streiken ved bruk av tvungen lønnsnemnd. 

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev må du selv sørge for å skaffe deg en PC/Mac til skolestart. 

Gult nivå fram til sommerferien

Kommuneoverlegen har besluttet gult nivå i videregående skoler i Bærum fram til sommerferien. Det betyr at smitteverntiltakene fortsetter som nå fram til sommeren. Dette gjelder altså selv om regjeringen har besluttet at det kan være grønt nivå på skoler i Norge f.o.m. 27. mai.

Offentliggjøring av karakterer og klagebehandling våren 2021

Tiden da standpunktkarakter skal settes nærmer seg med stormskritt. Her finner du årets datoer for offentliggjøring av karakterer samt informasjon om klagefrist og hvordan du går frem dersom du ønsker å klage på en karakter.

Smitte med Covid-19

Mandag 7. juni fikk vi beskjed om at det er påvist et tilfelle av smitte med Covid-19 på Dønski. Alle nærkontakter er identifisert og har fått beskjed om å gå i karantene. 

Elev- og helsetjenesteapp er nå tilgjengelig

Nå kan du som elev i videregående opplæring i Viken få elektronisk helsehjelp gjennom appen «Elevtjenesten».  

Fra 12. april: ny smittevernveileder for videregående skole

Ny smittevernveileder for gult og rødt tiltaksnivå og mulighet for å anbefale bruk av munnbind på skolenes fellesarealer. Ny smittevernveileder for videregående skoler gir tydeligere råd. Fortsatt gjelder det å være hjemme hvis man er syk, holde avstand til andre og god hånd- og hostehygiene.  

Oppdatering fra Madiana #2

I høst samlet elever og lærere på Dønski inn pakker til barna på Little Mango Nursery School. Nå har containeren ankommet Gambia og det ble et kjærkomment lyspunkt i en koronapreget hverdag. Se bildegalleri og les om det årlige solidaritetsprosjektet på Dønski!

Ny inntaksordning for skoleåret 2021-2022

Viken fylkeskommune ønsker deg velkommen som søker til videregående skole. I år kan alle elever i Viken søke på alle skoler og utdanningsprogrammer i fylket. Her finner du den viktigste informasjonen du trenger for å søke om plass i videregående opplæring og hvordan inntaket foregår.

Til toppen