Aktuelt

Skriftlig eksamen er avlyst våren 2021

Regjeringen har besluttet at eksamen avlyses for elever på videregående skoler. Unntaket er lokalgitt, muntlig eksamen for avgangselever. I tillegg skal privatister og elever som trenger eksamen for å få utdelt vitnemål gjennomføre eksamen.

Fikk undervisning av Vebjørn Sand

Demokrati og medborgerskap var i fokus da elever fra TO og Studiespesialisering VG2 og VG3 møtte Vebjørn Sand på Roseslottet denne uken. Se bildegalleri og nyhetssaker i Budstikka og NRK.

Humanitær dag og solidaritetsprosjekt på Dønski videregående skole i 2020

Torsdag 29. oktober er det humanitær dag for alle elever på Dønski. Gjennom det årlige solidaritetsprosjektet får elevene mulighet til å gjøre et dagsverk og bidra til en bedre hverdag for førskolebarn i Madiana, Gambia. 

Elevundersøkelsen

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse som gir elevene mulighet til å si sin mening om læring og trivsel på skolen. Svarene brukes av skolen, kommunen og den statlige utdanningsadministrasjonen med mål om å gjøre skolen bedre.

Medaljedryss til Dønski-elever under Youth Olympics 2020

Dønski-elevene markerer seg sterkt både ved gull i Alpint til Mikkel Remsøy, og gull og sølv i langrenncross og langrenn til Nikolai Elde Holmboe, mens broren Aleksander fikk bronse i langrenn i Lausanne i Sveits. Gratulerer!

Dønski-elever med stort oppslag i Budstikka

I Budstikkas papiravis onsdag denne uken kunne vi lese om Dønski-elevenes strategi for å oppnå gode resultater i ungdoms-OL. Fra Dønski drar fem ungdommer, som sammen med flere skal representere Norge i ungdoms-OL i Sveits.

Oppdatering fra Madiana

I høst samlet Dønski-elevene inn penger til veldedighetsprosjektet i Madiana i Gambia. De innsamlede midlene gikk til bygging av vanntårn og tetting av taket til skolen. Arbeidet med bygging av vanntårn ble satt i sving like før jul.

Dønski-elever på European Youth Parlament 2019

110 delegater var samlet for å bli kjent med organisasjonen og hvordan arbeidet i EYP foregår. Negin Moradi, Casper Østli Borgen og Anis Bashir fra 3STB og 3STC er representanter fra Dønski.

Sølv og bronse i turn til Dønski-elev!

Joakim Hylland på TO stakk av med både sølv og bronse i Poole helgen 24.-25 november.

Til toppen