Åpen dag: Idrettsfag

Program og informasjon om åpen dag for idrettsfag på Dønski

Montasje av idrettsutøvere: Alpinist, langrennsløper, svømmer og fotballspiller. - Klikk for stort bildeUtvalg av idrettsgrenene ved Dønski vgs Guro Tveito/Per Ivar Jaksland/Lex Baev/Pixabay

Program for åpen dag med hospitering i topp- eller breddeidrett  17.01.23

Vi gleder oss veldig til å ta imot og ha en aktiv dag sammen med 10.klassinger som vurderer å søke idrettsfag med topp- eller breddeidrett, og studiespesialisering med toppidrett. Her kan du lese om øktene.

  1. Treningsøkt sammen med aktuell treningsgruppe. Se informasjon om tid og sted for økten du har meldt deg på.
  2. Kl.10.30-11.30 - informasjon om studietilbudet i skolens auditorium, omvisning av og med idrettselevene, fagtorg i skolens bibliotek.
  3. På kvelden blir det informasjon i auditoriet for foresatte og elever kl. 19.30. Etter fellesinformasjonen blir det anledning til å snakke med faglærere innenfor de ulike fagene og utdanningsprogrammene.

Her finner du informasjon om adresse og atkomst til skolen. Noen av øktene har oppmøte andre steder, se nedenfor.

Idrettsfag med breddeidrett

Kontakt Camilla Hasle på e-post

Informasjon om økta: Møt opp i Bærum Idrettspark, klar til kl. 08.10. Kom i treningstøy, ha med innesko og drikkeflaske. I denne økta skal vi leke, spille ulike lagspill og teste ut noe som heter Bungee ropes. Du får møte elevene på Vg1 breddeidrett, som skal være med og følger deg tilbake til skolen.

Idrettsfag med toppidrett fotball

Kontakt Bjørnar Sund på e-post

Informasjon om økta: Oppmøte: Kl. 08:10 i Bærum Idrettspark. Utstyr: Fotballsko/leggskinn + drikkeflaske. Vi prioriterer mye spill på denne økta! Du får møte spillere og trenere ved Dønski Fotball. Vi gleder oss!

Idrettsfag med toppidrett håndball

Kontakt Anders Skoie Brustad på e-post

Informasjon om økta: Oppvarming (dynamisk), skadeforebyggende, pasningsøvelser, målvaktsoppvarming, småspill. Utstyr: Treningstøy, håndball, håndballsko, skift/håndkle. Du vil få møte spillere og trenere på Dønski håndball. Dette blir gøy!

Idrettsfag med toppidrett langrenn og skiskyting

Kontakt Eirik Gjøsæter på e-post

Informasjon om økta: Lekpregete aktiviteter med innslag av balanse, koordinasjon og hurtighet. Utstyr: Skøyteski som kan lekes med (ikke konkurranseski). Oppmøte: Eineåsen skianlegg (Gullhaug) klokka 08:10. Det blir mulighet å sitte på med minibuss med igjen til Dønski vgs. Dere kan dusje på skolen om ønskelig. Dere vil bli kjent med både løpere og trenere i løpet av økta, vi gleder oss til at du kommer og trener med oss!   

Idrettsfag med toppidrett alpint

For informasjon om rekruttdagen og påmelding, se Dønski alpin eller kontakt Martin Budal på e-post

Idrettsfag med toppidrett svømming og triatlon, studiespesialisering med toppidrett svømming og triatlon

Kontakt Ane Weideborg

Oppmøte kl.07.30 Vi gjennomfører en dobbel økt, styrketrening med påfølgende svømmeøkt sammen med svømmerne på vg1. Utstyr: Treningstøy til styrketrening og utstyr til svømming – svømmenett. Vi gleder oss til å trene sammen med deg!

Idrettsfag og studiespesialisering med toppidrett mix

Kontakt Solveig Magnadottir på e-post

Riding, golf, friidrett, orientering, gokart, amerikansk fotball, basketball, hockey, bandy

Informasjon om økta: Vi skal ha en morsom og variert treningsøkt med ulike varianter av styrketrening og koordinasjon både tradisjonell og med høy puls. Oppmøte: Dønski - utenfor gymsalen. 08:10 ferdig skiftet. Utstyr: treningsklær, vannflaske, innendørs treningssko.

Studiespesialisering med toppidrett Bandy

Kontakt Stabæk bandy på e-post

Trening på is sammen med elevene på Dønski Bandy. Tekniske øvelser og småspill. Oppmøte: Bærum Ishall kl.08.10, om vi trener inne i ishallen eller ute på Bandybanen kommer an på været. Utstyr: Fullt bandyutstyr