Oppdatering fra Madiana #2

I høst samlet elever og lærere på Dønski inn pakker til barna på Little Mango Nursery School. Nå har containeren ankommet Gambia og det ble et kjærkomment lyspunkt i en koronapreget hverdag. Se bildegalleri og les om det årlige solidaritetsprosjektet på Dønski!

I samarbeid med organisasjonen Kali Ku har elevene på Dønski gjennomført en innsamlingsaksjon for barna på Little Mango Nursery School i Madiana, Gambia. Hver høst tilbringer Dønski-elevene en dag for å samle inn penger til førskolen. I år har Dønski vgs og Kali Ku lagt til rette for at elever og lærere også kan bidra med gaver. 

Leker, skrivesaker, tegnepapir, fargeblyanter og mye mer ble fordelt på et stort antall banankasser. Nå har containeren ankommet Gambia og det ble et kjærkomment lyspunkt i en koronapreget hverdag. - Pandemien setter fortsatt tydelig preg på samfunnet, forteller var kontaktperson i Kali Ku i en mail til oss. 

Little Mango Nursery School har 75 elever i alderen 4-7 år fordelt på tre klasser og til sammen ti ansatte. Du kan lese mer om førskolen og byen Madiana på nettsidene til Kali Ku.

Til toppen