Miljøarbeider

Miljøarbeideren ved Dønski videregående skole jobber for et godt skolemiljø. Miljøarbeideren er tilgjengelig for alle elever, og har kontor ved biblioteket. Du kan komme innom der, eller ta kontakt på telefon eller e-post dersom du har noe du ønsker å snakke om.

Hva gjør miljøarbeideren?

Miljøarbeideren jobber for at alle elever skal trives og ha en god skolehverdag. Dette gjøres ved å være synlig i skolemiljøet, og ved å være lett tilgjengelig for alle på skolen. Målet er at så mange elever som mulig skal fullføre videregående skole, og med et så godt resultat som mulig. 

Hva kan du snakke med miljøarbeideren om?

Har du bekymringer selv, eller bekymrer du deg for andre? Mangler du motivasjon? Av og til kan det være godt å snakke med noen om det som ikke er helt greit, og som påvirker hverdagen og skolegangen. Du kan også gå til miljøarbeiderne bare for å slå av en prat, eller for å få litt ro. 

Miljøarbeideren har taushetsplikt, og du får ikke fravær for tiden du snakker med dem.

Om du trenger hjelp ut over det vi kan gi på skolen, vil miljøarbeideren gi deg råd om hvem du kan oppsøke eller bli henvist til.

Hvor og når kan du kontakte oss?

Kom innom kontoret, eller send en SMS eller e-post, så kan dere avtale tid. Miljøarbeideren er tilgjengelig mandag–fredag fra 08.00-15-30.
Obs.: Ikke send sensitive personopplysninger på SMS/e-post.

 

Se også