Studiespesialiserende med toppidrett fra vg1

Ønsker du å kombinere studiespesialiserende og trening opp mot egen idrett? Da er studiespesialisering med toppidrett noe for deg. På Dønski tilrettelegger vi for å kunne trene opp mot egen idrett fem timer i uken i treningsgrupper med god oppfølging av toppidrettslærere. Vi samarbeider også med treneren din for å tilrettelegge for din ferdighetsutvikling.   

Vi tilbyr 

  • God tilrettelegging for skolefaglig- og sportslig utvikling 
  • Gå på studiespesialisering (SSP) med mulighet for spesiell studiekompetanse 
  • Godt kvalifiserte toppidrettslærere som samarbeider med din trener 
  • Toppidrett 5 timer i uken  
  • Gode treningsfasiliteter 
  • Et tett samarbeid med klubbene i nærmiljøet 

Dønski toppidrett 

Hos oss kan du også kombinere studiespesialisering og toppidrett, uavhengig av spesialidrett. Du vil da få programfag toppidrett fra vg1 og fem timer i uken til trening for ferdighetsutvikling i idretten din. Du får oppfølging av toppidrettslærer som har dialog med treneren din. Hovedfokus i fellesøktene er trening på basisferdigheter og skadeforebyggende trening, mens i egentreningsøktene er fokus rettet mot ferdighetsutvikling i din spesialidrett.  

Dønski Svømming 

Skoleåret 2018/2019 opprettet vi et klubbsamarbeid med Bærumssvømmerne, dette er et tilbud for de mest ivrige svømmerne i vårt nærområde. Elevene som ønsker dette tilbudet kan velge mellom å gå idrettsfag med toppidrett eller studiespesialiserende med toppidrett. 

Dønski Bandy 

Samme år opprettet vi, i samarbeid med bandyklubbene et tilbud for bandyspillere i nærmiljøet. Dønski Bandy er nå et etablert tilbud ved vår skole. Vi samarbeider tett med lokale klubber som Hauger, Høvik, Stabæk. Dønski Bandy trener 2 økter på is i Bærum Ishall eller ute på Hauger fra august til slutten av mai. Øktene holdes av bandytrener Bjørn Buskqvist (Stabæk Bandy).

Slik søker du SSP med toppidrett svømming, bandy eller fritt valgt idrett 

Les mer om studiespesialisering på Dønski

Til toppen