Aktuelt

Husk refleksen!

Torsdag 21. oktober er det nasjonal refleksdag. Den dagen MÅ du huske refleks. Og fordi du ikke er selvlysende resten av året heller, må du bruke refleks hver dag gjennom hele høsten og vinteren.

Sofaprat med Mikael Nilas Ali & Wojciech, Renas, Aliyan og Osahon

Voldtekt - også guttas problem.  Kom og hør på sofaprat om dette viktige temaet. På stillebiblioteket, onsdag kl 13.45. Det serveres gratis pizza!

Foreldremøte for salg, service og reiseliv vg1 og vg2

Torsdag 21. oktober kl. 18, oppmøte ved Kafe Påfyll ved hovedinngangen, Drammen vgs

Foreldremøte for vg2 onsdag 20. oktober

Dette er foreldremøte for vg2 studiespesialisering (inkl. Drammen International, Inspiro og Forskerlinja) og Kunst, design og arkitektur

Fortsatt utfordringer med dårlig skolenett

For å sikre bedre nettverk  på PC-er, kan elever ikke lenger koble sin mobil til Vikens nettverk eller gjestenett på skolen. Det varierer dessverre hvor godt tiltaket fungerer i ulike klasserom.   

Data Detox: Du bestemmer – også på nett

Vet du at chatbobler, bitmojier og autoplay er der for at du ikke skal få lagt fra deg mobilen?

Fraværsføring fra 11. oktober

Fra og med mandag 11.10, altså etter høstferien, er vi tilbake til de ordinære fraværsreglene. Det nye er da at melding fra foreldre eller egenerklæring ikke lenger godtas som dokumentasjon ved helserelatert fravær.

Presentasjon fra foreldremøtene denne uken

Vi takker for et godt møte med foreldrene.  Som avtalt har vi litt mer info om et par ting.

Bedre skolenett etter høstferien

For å sikre bedre nettverk for alle PC-er som er logget på nettet, vil elever ikke lenger kunne koble sin mobil til Vikens nettverk eller gjestenett på skolen. Endringen skjer fra 11. oktober. 

Tilbake til vanlige fraværsregler

Fra og med mandag 11. oktober gjelder de vanlige fraværsreglene. Elever som er hjemme av helsegrunner må da levere legeerklæring for å få godkjent helsefravær. 

Til toppen