Aktuelt

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev må du selv sørge for å skaffe deg en PC/Mac til skolestart. 

Streaming av sommeravslutninger

Lenker til streamingene er lagt ut her på hjemmesiden 

Vitnemål og kompetansebevis for privatister

Er du privatist eller tidligere elev og ønsker utskrift av vitnemål eller kompetansebevis? Da er det viktig at du tar kontakt med skolen i god tid!

Avslutningen av skoleåret

Dette er et skoleår med mange endringer av planer og aktiviteter. Avslutningen av skoleåret er ikke noe unntak.

Vil du jobbe hos oss?

Vi har flere spennende, ledige lærerstillinger fra neste skoleår! Det er både faste og vikariater innen forskjellige fagområder.

Avslutninger for avgangselevene

Kjære avgangselever! Dette skoleåret har blitt annerledes på flere måter. Situasjonen rundt korona påvirker også avslutningen for dere. Vi har derfor lagt opp til mer klassevise avslutninger og jeg er sikker på at det vil gi en fin og litt høytidelig stemning.

Det er skoledag fredag 14. mai

Vi minner om at det er skoledag fredag 14. mai. Du finner oversikt over skolens ferie og fridager her

Det gjennomføres massetesting av elever og ansatte på skolen i neste uke!

Nasjonale myndigheter har anbefalt at elever og ansatte ved skoler testes jevnlig i kommuner med høyt smittetrykk. Dette er ett tiltak for å oppdage smitteutbrudd i skoler på ett tidlig tidspunkt og på den måten avverge større utbrudd som medfører mange smittede og behov for stenging av skoler.

Gode tips til hjemmeskole fra skolebiblioteket

Vi heier på alle som jobber hjemmefra. Dere står på og får gjort masse! Noen deltar på UB, andre finpusser på forskningsoppgaven til Holbergprosjektet. Det er en myte at det ikke foregår masse godt læringsarbeid rundt om i de tusen hjem. Dere beviser det hver dag!

Vil du jobbe hos oss på Drammen vgs? 

Skolen har et rikt, mangfoldig og inkluderende elevmiljø og store fagmiljøer for lærerne. Nå søker vi etter  lærere i realfag, norsk og salg, service og reiseliv. Skolen ligger i hjertet av Drammen sentrum med lett adkomst med kollektivtransport.

Til toppen