Aktuelt

Flerspråklig foreldremøte

Onsdag 1. desember kl. 18:00-19:30 er det flerspråklig foreldremøte i kantina på Drammen videregående skole. Målgruppe: Foreldre med annet morsmål enn norsk.

Videregående skole og korona: Unntak fra fraværsreglene

På grunn av koronasmittesituasjonen skal helserelatert fravær ikke gjøre utslag på fraværsgrensen ut skoleåret 2021–2022. Skolene skal sørge for at slikt fravær ikke føres på vitnemål og kompetansebevis.

Elevundersøkelsen

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, kommunen og staten for å gjøre skolen bedre. 

Buskerud-skoler får nytt nettverk

Arbeidet med å skifte ut nettverk på Åssiden og Drammen videregående skoler er godt i gang. Videre utskifting er planlagt så raskt som mulig.  

Sofaprat med Mikael Nilas Ali & Wojciech, Renas, Aliyan og Osahon

Voldtekt - også guttas problem.  Kom og hør på sofaprat om dette viktige temaet. På stillebiblioteket, onsdag kl 13.45. Det serveres gratis pizza!

Foreldremøte for salg, service og reiseliv vg1 og vg2

Torsdag 21. oktober kl. 18, oppmøte ved Kafe Påfyll ved hovedinngangen, Drammen vgs

Foreldremøte for vg2 onsdag 20. oktober

Dette er foreldremøte for vg2 studiespesialisering (inkl. Drammen International, Inspiro og Forskerlinja) og Kunst, design og arkitektur

Fortsatt utfordringer med dårlig skolenett

For å sikre bedre nettverk  på PC-er, kan elever ikke lenger koble sin mobil til Vikens nettverk eller gjestenett på skolen. Det varierer dessverre hvor godt tiltaket fungerer i ulike klasserom.   

Data Detox: Du bestemmer – også på nett

Vet du at chatbobler, bitmojier og autoplay er der for at du ikke skal få lagt fra deg mobilen?

Fraværsføring fra 11. oktober

Fra og med mandag 11.10, altså etter høstferien, er vi tilbake til de ordinære fraværsreglene. Det nye er da at melding fra foreldre eller egenerklæring ikke lenger godtas som dokumentasjon ved helserelatert fravær.

Til toppen