Aktuelt

Ønsker at færre tar skolebussen

Viken fylkeskommune ber nå alle elever innstendig om å være med på et krafttak for å minske smittefaren og trykket på skolebussene. Slik kan du bidra til mindre smitte.  

Det gjennomføres massetesting av elever og ansatte på skolen i neste uke!

Nasjonale myndigheter har anbefalt at elever og ansatte ved skoler testes jevnlig i kommuner med høyt smittetrykk. Dette er ett tiltak for å oppdage smitteutbrudd i skoler på ett tidlig tidspunkt og på den måten avverge større utbrudd som medfører mange smittede og behov for stenging av skoler.

Gode tips til hjemmeskole fra skolebiblioteket

Vi heier på alle som jobber hjemmefra. Dere står på og får gjort masse! Noen deltar på UB, andre finpusser på forskningsoppgaven til Holbergprosjektet. Det er en myte at det ikke foregår masse godt læringsarbeid rundt om i de tusen hjem. Dere beviser det hver dag!

Vil du jobbe hos oss på Drammen vgs? 

Skolen har et rikt, mangfoldig og inkluderende elevmiljø og store fagmiljøer for lærerne. Nå søker vi etter  lærere i realfag, norsk og salg, service og reiseliv. Skolen ligger i hjertet av Drammen sentrum med lett adkomst med kollektivtransport.

Vaksinasjon mot smittsom hjernehinnebetennelse

Folkehelseinstituttet anbefaler at ungdom i alderen 16-19 år vurderer å vaksinere seg med meningokokk A+C+W+Y-konjugatvaksine. Dette gjelder spesielt russen og de som deltar aktivt i russefeiringen.  

Krafttak for miljø!

Skolen har denne uken sin tradisjonelle Krafttak for miljø–uke hvor vi ønsker å farge skolen grønn ved sette fokus ulike miljøtemaer. 

Går du i 10. klasse og lurer på om du skal søke på Drammen vgs?

På Drammen kan du velge mellom mange forskjellige nisjer, tilbud og ikke minst blant mange fag! Vi er en stor skole med stort mangfold, og elevmiljøet er noe elevene trekker fram som det fineste med å være elev her. Ved å velge Drammen vgs har du en langt større frihet i forhold til fagkombinasjoner og valgfrihet. Og du blir kjent med mange engasjerte og flinke faglærere!  

Nytt elevrådstyre

Det er valgt nytt styre for elevrådet

Informasjon til elever og foresatte om ungdataundersøkelsen

I 2021 gjennomføres ungdataundersøkelsen i Drammen kommune blant elever i videregående skole. Undersøkelsen gjennomføres i uke 10 - 12.

Foredrag om mental helse for alle elevene ved Jimmy Westerheim.

Det er flere ting som er ekstra utfordrende for tida. Korona og hvordan det påvirker livene våre er en ting. I tillegg har vi opplevd to tragiske dødsfall her på skolen og det har berørt oss.

Til toppen