Aktuelt

Søke om annullering av eksamen 22. mai

Annullering og dispensasjon innebærer at elevene får skrevet ut gyldig vitnemål uten eksamenen som ble gjennomført mandag 22. mai, dersom de ellers oppfyller kravene til vitnemål.

Velkommen til avslutning for avgangselever onsdag 14. juni

Slutten på 13 års skolegang skal markeres. Drammen videregående skole ønsker foreldre og foresatte hjertelig velkommen til Union Scene 14. juni. Pent antrekk.  

Grill en prest/imam

Møt opp i teatersalen i morgen klokken 12! En gylden mulighet til å stille alle de spørsmålene du lurer på om religion. 

Hva skjer på 17. mai?

Lyst til å gå i tog med Drammen videregående på 17. mai? Alle elever og ansatte er invitert til å gå i toget. 

Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2022 eller tidligere? Da tilbyr Viken gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2023! 

Snart russ i hus? Foresattemøte for deg med en ungdom på ungdomsskolen, vg1 og vg2

Er du forelder til en ungdom på ungdomsskolen eller starten av videregående skole? 4. mai klokken 1900-2015 arrangerer Ombudet for barn og unge i Viken nettmøte om hvordan foresatte kan bidra til en god skoletid og en feiring som er for alle.

Periode for skriftlig eksamen våren 2023

Skriftlig eksamensperiode denne våren er fra og med fredag 19. mai til og med fredag 2. juni. Vær oppmerkson på at fredag 19. mai er eksamensdato selv om det er en såkalt "inneklemt" dag.

Kåring av skolevinnere i forskningskonkurransen Holbergprisen i skolen

Holbergprisen i skolen er en nasjonal forskningskonkurranse for elever i den videregående skolen innen humanistiske og samfunnsvitenskapelige fag. 

Digitalt møte for foresatte til årets avgangselever og russ

Ombudet for barn og unge i Viken  inviterer til et digitalt møte onsdag 29.mars kl.19.00-20.15.  Bidra til at årets avgangselever får en trygg og inkluderende feiring!

Vurderer du å søke Drammen videregående skole?

Drammen vgs. inviterer til åpen skole og informasjonsmøte o nsdag 8. februar kl. 16:00 – 20:00 Oppdatert med presentasjonen som ble vist om studiespesialisering.