Foresattmøte for Vg1

For å sikre ungdommene våre en god og trygg tid på videregående skole inviterer vi til foresattmøte i samarbeid med Ombudet for barn og unge i Viken torsdag 7. september klokken 18:00 i kantina. Forhåndsstemming er også mulig.

Å starte på videregående skole betyr for mange ny start, nytt miljø og nye vennskap. Vi ser imidlertid at mange binder seg til en russebuss-, van- eller vandregruppe allerede i starten av vg1. Vi ønsker en dialog rundt hva vi kan gjøre for å holde fokus på det å gå på videregående skole, og ikke bruke tid og overskudd på planlegging av en ressurskrevende avslutningsperiode. 

Ombudet for barn og unge i Viken, Bodil Jenssen Hough og Robin Ragnhild Sørensen, kommer for å snakke om vår felles innsats for en inkluderende avgangsfeiring/russefeiring. Etter innlegg fra ombudet i kantina er det info fra skolen, etterfulgt av tid med kontaktlærer i klasserommet. 

18:00 – 19:00: Kantina med ombudet for barn og unge i viken

19.00 – 19.30: Felles info fra rektor i kantina

19.30 – 20.00: Klasserom med kontaktlærer

Les mer om samarbeid skole/hjem på Drammen vgs.

Vil du slå noen fluer i en smekk er det også mulighet for forhåndsstemming på skolen. Skolen disponerer dessverre ingen gratis parkeringsplasser. 

Hjertelig velkommen!