Hilsen fra rektor

Velkommen til en skole som åpner muligheter!

Er du på jakt etter kunnskap og læring. Da er det her du aller helst vil gå. 

Slik åpner skolesangen vår. Jeg vet at dere begynner på videregående skole med mange forventninger og drømmer. Det er vårt ansvar å gjøre mest mulig for å innfri drømmene deres. Vi har gode forutsetninger for å klare det. 

Rektor Kristine Novak - Klikk for stort bildeRektor Kristine Novak sme  

Vår visjon er: Drammen vgs åpner muligheter! Det gjør vi på ulike måter.

Som elev på en av Norges største studiespesialiserende skoler har du mange valgmuligheter. Du kan velge mellom et bredt utvalg fag i ulike kombinasjoner – enten du er interessert i språk, samfunnsfag og økonomi, realfag.

Vi har også utdanningsprogram for kunst, design og arkitektur og toppidrett der du både kan utvikle deg i idretten din og få en solid utdanning. Og vi har service og samferdsel, et yrkesfaglig tilbud, der målet er at du får fagbrev. Vårt slagord er: Starten på en karriere – alle ut i lære. Veldig mange av våre elever får læreplass. 

Gjennom tilbudene våre er vi en døråpner mot framtidsdrømmen din! 

Som elev på Drammen vgs vil du være en del av et stort og forskjellig læringsfellesskap. Elevene sier at de trives og det er lett å bli kjent med andre selv om vi er mange. Du kan være deg selv. Det er flott for jeg er opptatt av at du skal være trygg og trives på skolen. Du skal bli akseptert for den du er. 

Vennlig hilsen  

Kristine Novak
Rektor

Til toppen