Hilsen fra rektor

Velkommen til en skole som åpner muligheter!

Jeg vet at dere begynner på videregående skole med mange forventninger og drømmer. Det er vårt ansvar å gjøre mest mulig for å innfri drømmene deres. Vi på Drammen vgs har gode forutsetninger for å klare det.

Rektor Kristine Novak - Klikk for stort bildeRektor Kristine Novak sme

Vår visjon er: Drammen vgs åpner muligheter! Det gjør vi på ulike måter.

Som elev på en av Norges største studiespesialiserende skoler har du mange valgmuligheter. Du kan velge mellom et bredt utvalg fag i ulike kombinasjoner – enten du er interessert i språk, samfunnsfag, økonomi, realfag, kunst, design og arkitektur eller toppidrett. På salg, service og reiseliv er veien kort til arbeidslivet og videre karriere. Vårt slagord er: Starten på en karriere – alle ut i lære. Veldig mange av våre elever får læreplass.

Gjennom tilbudene våre er vi en døråpner mot framtidsdrømmen din!

Som elev på Drammen vgs vil du være en del av et stort og mangfoldig læringsfellesskap. Elevene sier at de trives og det er lett å bli kjent med andre selv om vi er mange. Du kan være deg selv. Det er flott for jeg er opptatt av at du skal være trygg og trives på skolen. Du skal bli akseptert for den du er.

Vårt mål er at du lære å ta bevisste valg både for der du er i livet nå og for framtida og at du skal ta aktivt ansvar i skolesamfunnet vårt og i samfunnet utenfor.

Lykke til med et aktivt læringsår!

Oppstartinfo finner du på denne siden

Kristine Novak