Internasjonalisering

Drammen vgs har et samarbeid med Glendowie College ved Aukland på New Zealand. Dette gir oss mulighet til å tilby noe som tilsvarer VG2 for elever på studiespesialisering og studieforberedende kurs med kunst, design og arkitektur. Auckland ligger på Nordøya, og er det største av New Zealands urbane områder. Dette området er omgitt av fantastisk og variert natur som New Zealand er kjent for.

Utveksling til Glendowie College. - Klikk for stort bildeUtveksling til Glendowie College. Glendowie College  

Glendowie College er en stor og moderne skole som tilbyr ulike program på videregående nivå. Det gir et stort og variert elevmiljø med et stort innslag av internasjonale utvekslingselever. Elever fra Drammen vgs får en personlig tutor som følger opp både skolefaglige ting og livet i vertsfamilien. De norske elevene innlemmes i klasser med elevene fra New Zealand, og får vurderinger på lik linje med dem. Det betyr blant annet at elevene kan velge blant alle fagene som Glendowie College tilbyr, noe som gir mange muligheter for valg videre på Drammen vgs i VG3, og ved senere studier. 

Blir du elev på Drammen vgs i VG1, og dette høres interessant ut, ta kontakt med en av karriereveilederne i Elevtjenesten tidlig på høsten, så tar vi det derfra.

Nysgjerrig?

Sjekk disse lenkene allerede nå:

Glendowie College hjemmeside: www.gdc.school.nz

Glendowie College FB-side: https://www.facebook.com/Glendowie-College-1598323453768825/

FB- siden for Drammen vgs og Glendowie College: https://www.facebook.com/search/top/?q=glendowie%20college%20(nz)%20for%20drammen%20vgs%20students&epa=SEARCH_BOX

Til toppen