Aktuelt

Gratis kontroll av russebusser og russebiler ut april

Statens vegvesen tilbyr gratis kontroll av russebusser og russebiler ut april. Godkjent kontroll gir et godkjenningsoblat til frontruta.

«Den store lærerjakten» er i gang

Flere hundre lærerstillinger er nå utlyst. Viken fylkeskommune søker etter de beste lærerne til de videregående skolene i fylket. 

Skolematundersøkelsen 2023

Skolematundersøkelsen er en spørreundersøkelse, som skal gjennomføres på videregående skoler i Viken i uke 5-7. Spørsmålene omhandler blant annet mat- og måltidsvaner, trivsel, konsentrasjon, læring, deg og familien din. Det vil ta ca. 10 minutter å besvare spørreskjemaet.

Hjelpelinjer

Når høytiden nærmer seg kan det være flere som har behov for å snakke med noen. Her finner du informasjon om ulike hjelpetjenester, dersom du skulle ha behov for noe akutt hjelp, eller bare ønsker noen å snakke med.   

Informasjon til foreldre om Elevundersøkelsen

Hva er formålet med Elevundersøkelsen? Elevundersøkelsen gir elevene mulighet til å si hva de mener om læring og trivsel på skolen. Resultatene fra undersøkelsen blir lagret og brukes av skolen, skoleeieren og de statlige utdanningsmyndighetene for å analysere og utvikle elevenes skole- og læringsmiljø.

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Klarer du deg uten strøm i flere dager?

Har du alt du trenger for å klare deg selv i minst tre døgn hvis vann og strøm plutselig blir borte? Denne uken starter en landsdekkende kampanje om egenberedskap.

Parenthood

  For foreldre til unge med rusutfordringer 

Søk om utstyrsstipend hos Lånekassen

 

Ungdom skal ikke komme til stengt dør

Elever, lærlinger og de som står uten skoleplass i Viken kan få tilgang til råd og hjelp gjennom appen Elevtjenesten.  

Til toppen