Aktuelt

Tilbake til vanlige fraværsregler

Fra og med mandag 11. oktober gjelder de vanlige fraværsreglene. Elever som er hjemme av helsegrunner må da levere legeerklæring for å få godkjent helsefravær. 

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev kan du enten bestille gjennom fylkeskommunens PC-ordning, eller du kan bruke din egen maskin dersom du har en god maskin fra før.

Virtuelle utstillinger

Sjekk ut disse utrolig kule virtuelle utstillingene som Iva Grindal har laget i YFF timene på skolen! Her kan dere se masse kule elevarbeider fra VG2 medieproduksjon!

Klage på standpunktkarakter

Alle elever har mulighet til å klage på karakteren sin, men kun på standpunktkarakteren. Ved en klage vil kun de formelle sidene ved karaktersetting bli vurdert. Det betyr at elever kan få medhold på at det foreligger en formell feil. Dersom eleven får medhold på sin klage fra klagenemda, sendes saken tilbake til skolen for ny vurdering. Ny vurdering gjøres av faglærere og rektor.   

Ny smittevernveileder for vgs

I den nye veilederen er dagens råd og anbefalinger tydeligere, slik at den blir lettere å følge. Skoleeier kan i samråd med lokale helsemyndigheter vurdere bruk av munnbind utenfor undervisningen som et ekstra smitteverntiltak for elever og ansatte.

Gratis e-bøker til deg!

Nå kan alle elever og ansatte ved Drømtorp vgs. låne ebøker gratis i appen BookBites. Kanskje du vil lese noe nervepirrende krim i påsken? 

Søk om stipend og lån før 15. mars

For å få stipend og lån fra Lånekassen for vårsemesteret 2021 må du søke innen 15. mars. Har du allerede søkt om stipend og lån for studieåret 2020-2021, trenger du ikke å gjøre det på nytt.

Helt nytt skolemagasin ute nå!

Elevene som går på linjen medieproduksjon Vg2 har laget et spennende og innholdsrikt skolemagasin om skolen vår. Målgruppen er 10. klassinger og alle andre som vil vite mer om Drømtorp vgs.

Digital åpen skole - her ser du livesendingen

Du kan se livesendingen vår når det passer deg. Opptaket fra digital åpen skole varer i ca. 1 time og inneholder mye spennende: hilsen fra rektor, intervju med elever og lærere med mer.

Til toppen