Aktuelt

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev må du selv sørge for å skaffe deg en PC/Mac til skolestart. 

Virtuelle utstillinger

Sjekk ut disse utrolig kule virtuelle utstillingene som Iva Grindal har laget i YFF timene på skolen! Her kan dere se masse kule elevarbeider fra VG2 medieproduksjon!

Klage på standpunktkarakter

Alle elever har mulighet til å klage på karakteren sin, men kun på standpunktkarakteren. Ved en klage vil kun de formelle sidene ved karaktersetting bli vurdert. Det betyr at elever kan få medhold på at det foreligger en formell feil. Dersom eleven får medhold på sin klage fra klagenemda, sendes saken tilbake til skolen for ny vurdering. Ny vurdering gjøres av faglærere og rektor.   

Ny smittevernveileder for vgs

I den nye veilederen er dagens råd og anbefalinger tydeligere, slik at den blir lettere å følge. Skoleeier kan i samråd med lokale helsemyndigheter vurdere bruk av munnbind utenfor undervisningen som et ekstra smitteverntiltak for elever og ansatte.

Gratis e-bøker til deg!

Nå kan alle elever og ansatte ved Drømtorp vgs. låne ebøker gratis i appen BookBites. Kanskje du vil lese noe nervepirrende krim i påsken? 

Fortsatt rødt nivå til fredag 7. mai

Kommuneoverlegen har bestemt at alle videregående skoler skal fortsette på rødt nivå til fredag 7. mai. Vi følger den nasjonale smittevernveilederen for videregående opplæring og organiserer opplæringen i tråd med den.

Elev- og helsetjenesteapp er nå tilgjengelig

Nå kan du som elev i videregående opplæring i Viken få elektronisk helsehjelp gjennom appen «Elevtjenesten».  

Søk om stipend og lån før 15. mars

For å få stipend og lån fra Lånekassen for vårsemesteret 2021 må du søke innen 15. mars. Har du allerede søkt om stipend og lån for studieåret 2020-2021, trenger du ikke å gjøre det på nytt.

Smittevern på bussen!

Vi må alle gjøre vårt for å sikre at smittevernstiltak blir overholdt om bord på skoleskyssen.

Gult nivå fra 15. feb

Smittesituasjonen i Nordre Follo er nå mer oversiktlig. Det er lave smittetall og ingen pågående utbrudd. Drømtorp vgs kan derfor gå over til gult nivå i uke 7.

Til toppen