Aktuelt

Helt nytt skolemagasin ute nå!

Elevene som går på linjen medieproduksjon Vg2 har laget et spennende og innholdsrikt skolemagasin om skolen vår. Målgruppen er 10. klassinger og alle andre som vil vite mer om Drømtorp vgs.

Skriftlig eksamen avlyses

Regjeringen opplyste på pressekonferanse mandag 8. februar at skriftlig eksamen våren 2021 avlyses. Det blir kun holdt muntlig eksamen for Vg3.

Digital åpen skole - her ser du livesendingen

Du kan se livesendingen vår når det passer deg. Opptaket fra digital åpen skole varer i ca. 1 time og inneholder mye spennende: hilsen fra rektor, intervju med elever og lærere med mer.

Vil du ha en omvisning på skolen?

Er du 10. klassing og usikker på hva du skal gå på vgs? Fortvil ikke - klikk her for god info og hjelp! Nå kan du se vår crazy omvisningsvideo fra skolen.

Koronainfo til elever i karantene

I samråd med konstituert kommuneoverlege i Nordre Follo har vi kommet fram til at hele Vg3, både påbygg og MOK skal ha kun digital opplæring (ikke oppmøte på skolen) fra og med torsdag 21. januar og til og med fredag 29. januar. Dette for å redusere smittespredning på skolen. Her kommer informasjon fra smittevernteamet i Nordre Follo kommune. 

NY FILM: Alt du lurer på om Drømtorp vgs

Skolen har laget en presentasjonsvideo hvor du får vite det meste om hva som skjer her på Drømtorp. Se denne hvis du lurer på om skolen kan være noe for deg.

Drømtorp-elev kom til finalen i skrivekonkurranse!

Teksten til påbyggseleven Nikolai kom til finalen i skrivekonkurransen til Framtida.no, Falturiltu og Magasinett. Over 200 ungdommer i hele landet deltok i konkurransen. Oppgaven var å skrive om håp for framtiden. 

Rødt nivå til og med 5. februar 2021

Vi fortsetter med forskjøvet timeplan som i dag, så lenge vi er på rødt nivå. Det vil si at perioden med forskjøvet timeplan kan bli forlenget. 

Vant konkurranse om ny videregående skole i Ski sentrum

Med forslaget «Gullrekka» ble Rambøll Norge as kåret som vinner av plan- og designkonkurranse for ny videregående skole i Ski sentrum.          

Julemarked på DreamCorner

Tilrettelagt avdeling Mindre grupper får dessverre ikke hatt det tradisjonelle julemarkedet i år. Produktene de har laget siden skolestart vil bli solgt på DreamCorner tirsdag 8. des og 15. des. Her er det førstemann til mølla. Det er mange fristende produkter, så du må være rask for å sikre deg godbitene.

Til toppen