Aktuelt

Ønsker at færre tar skolebussen

Viken fylkeskommune ber nå alle elever innstendig om å være med på et krafttak for å minske smittefaren og trykket på skolebussene. Slik kan du bidra til mindre smitte.  

Murerfaget i fokus

Nylig ble det arrangert murerdager for byggfagelever med opplæring i murerfaget og møte og kontakt med fagfolk fra bransjen. Et samarbeid som roses av alle parter.    

Elev- og helsetjenesteapp er nå tilgjengelig

Nå kan du som elev i videregående opplæring i Viken få elektronisk helsehjelp gjennom appen «Elevtjenesten».  

Innholdsrik fagdag for elevene med toppidrett

Fagdagen for elevene i Vg3 toppidrett bød på mye faglig innhold med felles frokost, film og utprøving av nye idretter.    

Språk er slett ikke sjedelig

I disse dager har mange av Eidsvoll vgs’ Vg3-elever avsluttet et av årets store arbeider, fordypningsoppgaven i norsk. Elevene har mulighet til å velge oppgave fritt innenfor alle norskfagets emner, og et flertall av elevene hos oss velger å skrive i oppgaver hvor analyse av skjønnlitteratur er sentralt. Vg3-elevene Mari Mork og Sarah Madar Ismail har derimot skrevet oppgaver om det norske språket.

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Bord med støpt overflate selges

Bygg- og anleggsteknikk ved Eidsvoll videregående skole selger bord med bordflate av betong. Dette er bord elevene har laget.      

Toppidrett fotball på tvers av alle trinn

Det ble arrangert fotballturnering i Råholthallen for elevene fra idrettsfag ved Eidsvoll videregående skole.          

Årets KN-dag

Eidsvoll videregående skole har samarbeidet med Kirkens Nødhjelp i 17 år. Elever ved skolen har tidligere år gitt bidrag til Kirkens Nødhjelp for skolebygging og vannboring i Zambia. I år går ditt bidrag til skolemateriell og bolig til lærere ved skolen som er bygget.

Eidsvoll-elever deltar på «Holbergprisen i skolen»

                          Denne uka var det oppstart på forskningsprosjektet «Holbergprisen i skolen» for Eidsvoll vgs’ elever på Vg2 studiespesialisering. Holbergprisen i skolen er en nasjonal forskningskonkurranse innen humanistiske og samfunnsvitenskapelige fag for elever i den videregående skolen. Det er første gang elever fra Eidsvoll vgs deltar i konkurransen.

Til toppen