Aktuelt

Opplæring for voksne

To klasser med voksne har dette skoleåret kommet godt i gang med sin yrkesutdanning innen helse- og oppvekstfag og bygg- og anleggsteknikk ved Eidsvolll videregående skole.  

Demokratiforskning for årets førstegangsvelgere

Vg2-elevene på studiespesialisering har fått prøve seg som forskere dette skoleåret gjennom deltakelsen i konkurransen Holbergprisen i skolen. Det overordnede temaet har vært demokrati, og elevene har selv valgt hva de ønsker å undersøke innenfor temaet.

Stryk eller ikke vurdering? Ta et fag på sommerskole

Står du i fare for å få 1 eller ikke vurdering (IV) i et fag når du avslutter skoleåret? Eller har du gått ut av videregående skole tidligere og mangler karakter i et fag? Påmeldingsfristen er ute. Det er ikke lenger mulig å melde seg på sommerskole 2021.

Koronavert i skolemiljøet

Eidsvoll videregående skole har egen koronavert som har fokus på at smittevern ivaretas under koronapandemien.        

Hvordan være en god medborger under en pandemi?

Dette spørsmålet har elevene i 1STB utforsket og satt ord på i engelsktimene den siste tiden. De har også lært seg noen gode triks for å navigere i mengden av konspirasjonsteorier som florerer om pandemien.

Murerfaget i fokus

Nylig ble det arrangert murerdager for byggfagelever med opplæring i murerfaget og møte og kontakt med fagfolk fra bransjen. Et samarbeid som roses av alle parter.    

Elev- og helsetjenesteapp er nå tilgjengelig

Nå kan du som elev i videregående opplæring i Viken få elektronisk helsehjelp gjennom appen «Elevtjenesten».  

Innholdsrik fagdag for elevene med toppidrett

Fagdagen for elevene i Vg3 toppidrett bød på mye faglig innhold med felles frokost, film og utprøving av nye idretter.    

Språk er slett ikke sjedelig

I disse dager har mange av Eidsvoll vgs’ Vg3-elever avsluttet et av årets store arbeider, fordypningsoppgaven i norsk. Elevene har mulighet til å velge oppgave fritt innenfor alle norskfagets emner, og et flertall av elevene hos oss velger å skrive oppgaver hvor analyse av skjønnlitteratur er sentralt. Vg3-elevene Mari Mork og Sarah Madar Ismail har derimot skrevet oppgaver om det norske språket.

Toppidrett fotball på tvers av alle trinn

Det ble arrangert fotballturnering i Råholthallen for elevene fra idrettsfag ved Eidsvoll videregående skole.          

Til toppen