Aktuelt

Elever fra ungdomsskolen følger matematikk på videregående skole

En gruppe elever fra Råholt og Vilberg ungdomsskoler kommer ukentlig til Eidsvoll videregående skole og har forsering i matematikk.   

Nå kan du søke videregående opplæring

Har du planer om å ta videregående utdanning i skoleåret 2022/23? Da er det på tide å starte søkeprosessen.

Nå kan du melde deg opp til privatisteksamen

Har du behov for å ta opp fag eller ta eksamen i et fag du ikke har fra før? Fra 15. januar til 1. februar kan du melde deg opp til privatisteksamen.      

Elever veileder eldre i den digitale hverdagen

Elever i Vg2 helsearbeiderfag har nylig delt sine digitale ferdigheter med veiledning av lærevillige pensjonister i bruk av mobiltelefon, nettbrett og annen databruk.  

Klart for årets KN-dag

Eidsvoll videregående skole har samarbeidet med Kirkens Nødhjelp i 17 år. I år går ditt bidrag til brønnboring, solcelleanlegg og utvidelse av skolen med flere klasserom og pulter i Zambia.  

Videregående skole og korona: Unntak fra fraværsreglene

På grunn av koronasmittesituasjonen skal helserelatert fravær ikke gjøre utslag på fraværsgrensen ut skoleåret 2021–2022. Skolene skal sørge for at slikt fravær ikke føres på vitnemål og kompetansebevis.

Utdanningsvalg viser mulighetene

Skolen har nylig hatt besøk av 10. klassinger fra mange ungdomsskoler på Øvre Romerike. Elevene har hatt utdanningsvalg på timeplanen med utprøving av fagtilbudet ved Eidsvoll videregående skole.  

Psykisk helse på timeplanen

Verdensdagen for psykisk helse ble nylig markert på Eidsvoll videregående skole. Samtidig ble det oppstart av skoleprogrammet om psykisk helse i skolen.  

Data Detox: Du bestemmer – også på nett

Vet du at chatbobler, bitmojier og autoplay er der for at du ikke skal få lagt fra deg mobilen?

Faget teknologi og forskningslære utfordrer elevene

Elevene får brukt sin utforskningstrang og kreativitet, og faget er et populært valg på utdanningsprogram studiespesialisering.  

Til toppen