Aktuelt

Elevundersøkelsen 2023

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel på skolen. Svarene brukes av skolen, fylkeskommunen og staten for å gjøre skolen bedre.

Eidsvoll videregående skole klar som Miljøfyrtårnskole

Å være Miljøfyrtårn innebærer bevisst arbeid og tilrettelegging for miljøtiltak i hverdagen.  

Slik blir du bedre forberedt på krise

Tema for årets utgave av Egenberedskapsuka er ØVE. Alle innbyggere oppfordres til å øve og ta nødvendige grep for å styrke egenberedskapen.

Resultatet fra skolevalget

Skolevalget ble avholdt 5. september i forkant av kommune- og fylkestingsvalget 11. september. Valgdeltakelsen i skolevalget var på 70,9%.  

Gi din stemme i skolevalget og kommune- og fylkestingsvalget

Ved skolevalget tirsdag 5. september har alle elever ved skolen stemmerett. Det er også mulig for de med stemmerett å forhåndsstemme i dagene etter skolevalget på Eidsvoll videregående skole.   

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Avslutningsfest for avgangselever

Avgangselever i vg 2 yrkesfag og vg3 studiespesialisering og idrettsfag avsluttet sin skolegang ved Eidsvoll videregående skole og møtte festkledde på skolens avslutningsfester.  

Last ned bizzyappen

Bizzyappen er skapt spesielt for deg som er ung og sulten på spennende og nye opplevelser i Viken.

Gull og sølv for Eidsvollelever i NM for ungdomsbedrifter

Elevene fra ungdomsbedriften «Recycled Gym UB» i Entreprenørskap og bedriftsutvikling på studiespesialisering tok med seg to medaljer fra NM i ungdomsbedrift.  

Nå kan du kombinere Vg1 Bygg- og anleggsteknikk med toppidrett

Konkurrer du i idrett på høyt nivå og ønsker å kombinere dette med utdanningsprogrammet Bygg- og anleggsteknikk? På Eidsvoll vgs kan du fra skoleåret 23-24 velge programfaget Toppidrett hvis du er elev på bygg- og anleggsteknikk.