Aktuelt

Ungdomsbedrift fra Eidsvoll vgs til topps i fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter

Den 2. mars var det duket for fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter region Akershus. Mesterskapet fant sted på Nova Spektrum kongressenter i Lillestrøm og totalt var det 177 ungdomsbedrifter som var påmeldt. Recycled Gym UB stakk av med førstepremien i Bærekraftsprisen og andreplass i konkurransen om å bli beste ungdomsbedrift. Dette kvalifiserer de til deltakelse i NM for ungdomsbedrifter i slutten av april. Totalt var det åtte ungdomsbedrifter som gikk videre fra fylkesmesterskapet til NM.

Klar som digi-venn i eldres hverdag

Samarbeidsprosjektet mellom kommunen, frivillighet og skole, gir elever på helse- og oppvekstfag en unik mulighet til å bidra med sine digitale ferdigheter og veilede eldre i den digitale hverdagen.  

Årets siste TIF-oppgave

Elevene på vg1 teknologi- og industrifag(TIF) lærer og mestre ulike verktøy og maskiner gjennom oppgaver de har på verkstedet. En elev valgte å lage en rose.  

Ungdomsbedrift fra Eidsvoll vant nasjonal konkurranse

Ungdomsbedriften Recycled Gym UB fra Eidsvoll videregående skole vant nasjonal konkurranse syretesting med Storebrand. Elevene vant også Propelljakten Romerike i november.  

Samiske veivisere besøkte skolen

To samiske studenter besøkte Eidsvoll videregående skole og holdt foredrag om samer. 

Fylkesråd og regionsdirektør besøkte skolen

Fylkesråd for utdanning og kompetanse Heidi Westbye Nyhus og regionsdirektør i Viken Lene Jensen besøkte  Eidsvoll videregående skole tirsdag 6. desember.    

Toppidrettsgutta vant fotballturnering i Kongsvinger

Fotballag fra videregående skoler i Innlandet og Viken fylkeskommune kjempet nylig om å være beste skolelag. Elever fra toppidrett fotball ved Eidsvoll videregående skole vant turneringen.  

Elevundersøkelsen 2022

Eidsvoll videregående skole gjennomfører elevundersøkelsen i uke 47, 48 og 49.  Kontaktlærerne får brukernavn til sine elever sammen med informasjonsskriv. Vi gjennomfører i år elevundersøkelsen i vg1 og vg2.  Elevene får her si sin mening om læring og trivsel på skolen.  

KN-dagen - støtt elever med å gi et bidrag til skoleprosjekt i Zambia

Onsdag 16. november har skolens elever arbeidsdag for å samle inn penger til Kirkens Nødhjelp(KN) og skoleprosjektet i Zambia.      

Transport- og logistikkfaget viste seg fram

Elever i teknologi- og industrifag ved Eidsvoll videregående skole fikk informasjon om mulighetene innen transport og logistikkfaget gjennom  turneen "Følg drømmen ikke strømmen".